Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώτη εμφάνιση Μανωλά; Ρεπορτάζ για ενδεκάδα στη Ριζούπολη - Σκέψεις Μαρτίνς με εκπλήξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-05 11:12:00

Πρώτη εμφάνιση Μανωλά; Ρεπορτάζ για ενδεκάδα στη Ριζούπολη - Σκέψεις Μαρτίνς με εκπλήξεις!

Sportdog Team
Πρώτη εμφάνιση Μανωλά; Ρεπορτάζ για ενδεκάδα στη Ριζούπολη - Σκέψεις Μαρτίνς με εκπλήξεις!

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέλυσε το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει σε πειραματικό σχήμα λόγω των απουσιών, λέγοντας ότι δεν αποκλείεται να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Κώστα Μανωλά.

Ολυμπιακός: Στον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 16η αγωνιστική της Super League, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάμε σε μία ενδεκάδα, κυρίως στην άμυνα που δεν έχουμε ξαναδεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Η λογική λέει ότι θα παίξουν στα δύο άκρα οι Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Μπα και έναν εκ των Παπαδόπουλου ή Μανωλά.

Πειραματική ενδεκάδα. Στην Τρίπολη είχε παίξει τελευταία φορά ο Καρμπόβνικ και τώρα υποχρεώθηκε να πάρει φανέλα βασικού. Απέναντι σε έναν Απόλλωνα που έχει και αυτός τα προβλήματά του, με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι πριν από έναν μήνα».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός πρώτη αγωνιστική του χρόνου παραδοσιακά δυσκολεύεται. Τις περισσότερες φορές παίρνει νίκες, αλλά συνοδεύονται με κακές εμφανίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags