Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίζει βασικός με Λαμία και μετά... φεύγει - Τριπλή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Γλίτωσε" 200.000 ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-05 15:18:00

Παίζει βασικός με Λαμία και μετά... φεύγει - Τριπλή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Γλίτωσε" 200.000 ευρώ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίζει βασικός με Λαμία και μετά... φεύγει - Τριπλή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Γλίτωσε" 200.000 ευρώ!

Ο Γιαννίκης του δίνει φανέλα βασικού, αν και είναι... εκτός ομάδας! Ποιος ξένος άσος ετοιμάζει βαλίτσες μετά το σημερινό παιχνίδι και ποιοι είναι οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που περιμένουν τη λύση των συμβολαίων τους. Ποιος πωλέιται αλλά δεν υπάρχει πρόταση;
 

Η ΑΕΚ στη σκιά τής απώλειας του τεράστιου Στέλιου Σεραφείδη, και προφανώς παράλληλα με όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, κοιτάζει και σε θέματα που αφορούν τις αποχωρήσεις. Τα ονόματα που δεν έχουν μέλλον στην ομάδα είναι γνωστά (Ντατσένκο, Μπακάκης, Ινσούα), ενώ υπάρχουν και εκείνοι που μένουν-φεύγουν για την ώρα (ΛεΤαλέκ, Τάνκοβιτς)

 

Ο Ντατσένκο είναι σε επαφές με την ουκρανική Ζόρια (την είχε αντιμετωπίσει η Ένωση) και ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του, θέλοντας να τον δανειστεί για 1,5 χρόνο. Και εδώ είναι σωστό να πούμε ότι στους Κιτρινόμαυρους δεν πήρε ευκαιρίες, παρόλα αυτά το μέλλον του βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός ομάδας.

 

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν και με τον Ινσούα, που φαίνεται ότι κάτι έχει βρεθεί και μπορεί να προκύψει συμφωνία. Ο μάνατζερ και αδερφός του έχει βρει ομάδα στη Λατινική Αμερική για την παραχώρησή του, χωρίς η ΑΕΚ να ζημιωθεί ούτε ένα ευρώ. Προφανώς δεν θα πάρει λεφτά για να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά από την άλλη πλευρά θα γλιτώσει και τις 200.000 ευρώ που ζητούσε πριν από λίγο καιρό ο Ινσούα για να αποχωρήσει.

 

 

Στους υπόλοιπους δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς υπάρχει ο ΛεΤαλέκ που μπορεί προς το τέλος τής μεταγραφικής περιόδου να αποχωρήσει, αλλά και ο Μπακάκης που η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη καθώς βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα.

 

Ο Άρης φαίνεται πως είναι μια προοπτική που μπορεί να καλύψει τον Μπακάκη και, ίσως, χρειαστεί δεξιό μπακ αν υπάρξουν εξελίξεις αποχώρησης για τον Σούντγκρεν, αλλά όλα αυτά για την ώρα είναι μόνο σενάρια.

 

Συγκεντρωτικά: Ο Ντατσένκο φαίνεται ότι φεύγει και, μάλιστα, πολύ άμεσα, ενώ έχει βρεθεί λύση και για τον Ινσούα. Δεν έχει προχωρήσει κάτι για τον Μπακάκη αλλά ούτε για τον Τάνκοβιτς, που είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικοί παίκτες, ενώ η κατάσταση με τον ΛεΤαλέκ είναι μεν ανοιχτή για αποχώρηση αλλά μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα αν ξαναβρεί τη θέση του στην 11άδα.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλεργία με παίκτες της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ - Δεν χωράει σε ΠΑΟ ο Μπακάκης - Αξιόπιστη επιλογή για Άρη"


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags