Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρίβουν τα μάτια τους" με Παλάσιος - Ανατροπή και με δεύτερο... τελειωμένο - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 00:11:00

"Τρίβουν τα μάτια τους" με Παλάσιος - Ανατροπή και με δεύτερο... τελειωμένο - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Τρίβουν τα μάτια τους" με Παλάσιος - Ανατροπή και με δεύτερο... τελειωμένο - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!

Τι έκανε ο Αργεντινός στη διακοπή και το νέο... όπλο των Πρασίνων! Πώς ήρθε η άνετη σχετικά νίκη απέναντι στον Άρη, η εντυπωσιακή εμφάνιση των Παλάσιος και Αϊτόρ και ποιο θα είναι πλέον το πλάνο του Τριφυλλιού για τα μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν.

Το ντέρμπι που σημαδεύτηκε από τις πολλές απουσίες λόγω της μετάλλαξης "Όμικρον" βάφτηκε πράσινο, και μάλιστα με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο. Ο ελλιπής Παναθηναϊκός κυριάρχησε επί του επίσης ελλιπούς Άρη και τον νίκησε με 2-0, εξασφαλίζοντας ένα +5 στη βαθμολογία, που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι".

"Επιτέλους είδαμε τον κανονικό Παλάσιος", θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αναμέτρησης για τους Πράσινους, που είδαν τον Αργεντινό να κάνει φοβερά πράγματα στο γήπεδο και να αποδεικνύει ίσως για πρώτη φορά το γιατί έγινε τόσος ντόρος για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Εκτός του γκολ και της ασίστ που "έγραψε", ο Παλάσιος έκανε τους οπαδούς να τρίβουν τα μάτια τους από το γεγονός ότι φάνταζε ακούραστος, μη σταματώντας να τρέχει μέχρι την αλλαγή του στις καθυστερήσεις. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός δούλεψε στη φυσική του κατάσταση κατά τη διάρκεια της διακοπής. Από τη στιγμή που το θέμα φυσικής κατάστασης λύθηκε, σειρά πήρε και το ψυχολογικό, με τον Παλάσιος να παίρνει για τα καλά τα πάνω του πλέον!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το ανέβασμα του Αϊτόρ, ενός παίκτη που θεωρήθηκε... τελειωμένος το καλοκαίρι. Κι όμως, ο Γιοβάνοβιτς του έδωσε την ευκαιρία και ο Ισπανός έχει "φάει" ξεκάθαρα τη θέση τόσο του Βιτάλ όσο και του Χατζηγιοβάνη. Οι εξαιρετικές του συνεργασίες με τον Παλάσιος στη μεσοεπιθετική γραμμή δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη.

Κατά τα άλλα, η ιστορία... λύτρωσης των Βιγιαφάνιες και Σάντσες συνεχίζεται, με τους δύο Αργεντινούς να εδραιώνουν τη θέση τους στην ενδεκάδα, ειδικά ο πρώτος, που έκανε ματσάρα σήμερα. Χαμόγελα προκάλεσε και η εμφάνιση Λούντκβιστ, ο οποίος σε συνδυασμό με τον Αλεξανδρόπουλο δεν άφησε να φανούν οι απουσίες των Μαουρίσιο και Πέρεθ στον άξονα.

Τέλος, ας μην λησμονούμε ότι η προβληματική άμυνα του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο όπλο. Με την επιστροφή του Σένκεφελντ οι Πράσινοι δεν δέχθηκαν ούτε μια καθαρή ευκαιρία για γκολ σε κανονική ροή αγώνα (το δοκάρι του Μπεναλουάν ήρθε από κόρνερ) από Βόλο και Άρη σε συνεχόμενα ματς!

Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς επιτέλους αρχίζει να δικαιώνεται, μιας και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει ένα εξαιρετικό δεμένο σύνολο σε επίθεση και άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... μεταμόρφωσε ο Γιοβάνοβιτς - Ο "τελειωμένος" τα έφερε όλα τούμπα - "Βρήκε" παικταρά ο Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags