Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Ιβάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 23:57:00

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Ιβάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Ιβάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια των συζητήσεων που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ, έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις από τον Ζοσέ Μπότο, αλλά και από το τμήμα σκάουτινγκ.

ΠΑΟΚ: Στα πλαίσια των συζητήσεων που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ, έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις από τον Ζοσέ Μπότο, αλλά και από το τμήμα σκάουτινγκ.

Από το τμήμα αυτό, που δουλεύει εντατικά εδώ και χρόνια για να παρουσιάσει μια λίστα με παίκτες υποψχήφιους για τον ΠΑΟΚ, υπάρχει η πρόταση απόκτησης του Όνι Βαλακάρι, του 22χρονου μεσοεπιθετικού (“δεκάρι”) της Πάφου, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ικανότατος μπαλαντέρ της Κυπριακής ομάδας, ενώ ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ο Βαλακάρι μπορεί να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια που ζητά η Πάφος για να τον παραχωρήσει είναι πολύ μεγάλο ποσό για παίκτη αυτής της εμβέλειας και έτσι το θέμα δεν θα προχωρήσει εάν επιμένουν σε αυτό το ποσό.

Ο ΠΑΟΚ προτίθεται να δώσει έως 1 εκ. ευρώ και ένα ποσοστό (20%) μεταπώλησης στην Πάφο, για την απόκτηση του Βαλακάρι και αναμένεται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags