Facebook Pixel Super League: Αποκάλυψη! Αυτές είναι τρεις αλλαγές που θέλει η Super League στο υγειονομικό πρωτόκολλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-07 20:36:00

Αποκάλυψη! Αυτές είναι τρεις αλλαγές που θέλει η Super League στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Αυτές είναι τρεις αλλαγές που θέλει η Super League στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Γνωστά έκανε η διοργανώτρια Αρχή τα όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (7/1) και συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα προταθούν και αφορούν στο υγειονομικό πρωτόκολλο για το θέμα του κορωνοϊού.

Super League: Μετά την απόφαση από μεριάς Λίγκα για την συνέχιση του πρωταθλήματος στο ΔΣ υπήρξε συζήτηση για τις αλλαγές που θα προταθούν και θα αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα είναι ενεργό.

Αποφασίστηκαν λοιπόν τα εξής: 

α) Να αναβάλλεται αγώνας όταν στα δύο τελευαία τεστ πριν το παιχνίδι επιβεβαιώθουν έξι θετικοί στον covid-19 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής.

β) Να αναβάλλεται ο αγώνας όταν θετικοί covid-19 είναι δύο τερματοφυλάκες. Στο σημείο αυτό έγινε συζήτηση σχετικά με τον αριθμό τερματοφυλάκων που έχουν στη δύναμή τους οι ομάδες.

γ) Μία ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις, δεν θα αγωνίζεται εκτός αν έχουν περάσει τρεις ημέρες αφότου άρχισε ξανά τις προπονήσεις.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις από πλευράς Super League θα σταλούν την Δευτέρα (10/1) στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να περιληφθούν στο νέο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags