Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Έλληνας που "κέρδισε" τον Μαρτίνς - Scouting από κοντά - Στο Λιμάνι μέσα από... τα χέρια του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 18:30:00

Ο Έλληνας που "κέρδισε" τον Μαρτίνς - Scouting από κοντά - Στο Λιμάνι μέσα από... τα χέρια του ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Έλληνας που "κέρδισε" τον Μαρτίνς - Scouting από κοντά - Στο Λιμάνι μέσα από... τα χέρια του ΠΑΟ!

Ο Πέδρο έδωσε το "οκ" και πολύ σύντομα θα πέσουν υπογραφές. Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής τον "τσέκαρε" από κοντά. Ποια η σύνδεσή του με το Τριφύλλι;

Το "σαφάρι" του Ολυμπιακού στην ελληνική αγορά γίνεται κάθε χρόνο, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να μάζεψουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στα εγχώρια γήπεδα.

Πέραν των μεταγραφών από ομάδες της Super League, οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνονται και στις μικρότερες κατηγορίες. Άλλωστε η θέσπιση των β' ομάδων και η συμμετοχή τους στη Super League 2 δίνει στους Ερυθρολεύκους την ευκαιρία να τεστάρουν ποδοσφαιριστές, δίχως να χρειάζεται να τους παραχωρήσουν με δανεισμό.

Το τελευταίο διάστημα έχουν "φουντώσει" οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται με ζέση για τον Γιώργο Νίκα. Έχει το παρατσούκλι "Φελαϊνί" λόγω της ιδιαίτερης κόμμωσής του, όμως οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες αποδεικνύονται καλύτερες και από τις στυλιστικές. Ο μέσος του Λεβαδειακού κάνει σούπερ σεζόν και είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες στη Super League 2.

Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον ταλαντούχο μέσο από πρώτο χέρι στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα ο Νίκας πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού με 3-2 στο πρώτο ματς, σκορ που ανέτρεψε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση με 2-0 στη ρεβάνς.

Φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν πεισθεί από το δείγμα γραφής του 22χρονου κεντρικού χαφ και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον Λεβαδειακό. Με την προοπτική ο Νίκας να μείνει ως δανεικός στην ομάδα της Βοιωτίας μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να "ψηθεί" και να μετακομίσει στον Πειραιά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το όνομα του "Έλληνα Φελαϊνί" δεν είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αν και ο παίκτης παρουσιαζόταν ως "κλεισμένος", η συμφωνία δεν προχώρησε ποτέ και οι Πράσινοι κινδυνεύουν πλέον σοβαρά να δουν ένα ακόμα ταλέντο να χάνεται και να καταλήγει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - "Δεκάρι" και εξτρέμ με συμβόλαιο plus 3.6 εκατ. - Tα... τρία Ζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags