Facebook Pixel Super League: Από... Μαρτίνς σε Πασχαλάκη - Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Άραβες - "Όχι" Μπόλονι σε Σούπερ Λιγκ!
| 2022-01-08 22:00:00

Από... Μαρτίνς σε Πασχαλάκη - Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Άραβες - "Όχι" Μπόλονι σε Σούπερ Λιγκ!

Οι Μιχείες
Από... Μαρτίνς σε Πασχαλάκη - Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Άραβες - "Όχι" Μπόλονι σε Σούπερ Λιγκ!

Το "τρικ" με τον Έλληνα κίπερ και η κρούση ομάδας στον Ρουμάνο! Τρία δυνατά παρασκήνια για την υπόθεση του τερματοφύλακα του Δικεφάλου, το... κανάλι που συνδέει την Αλ Νασρ με Ελλάδα και την πρόταση που δέχθηκε από σύλλογο του ελληνικού πρωταθλήματος ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η στήλη έχει το follow up της υπόθεσης Αλ Νασρ - Πασχαλάκη ενώ σκάλισε και το αντίστοιχο της προηγούμενης εβδομάδας, με  Αλ Νασρ - Στάνκοβιτς! 

Από που διέρρευσε και με ποια... σκοπιμότητα αλλά και η προτεραιότητα του συλλόγου του Ριάντ για τον "άσσο". Όπως και το... κανάλι που πυκνά/συχνά... συνδέει την Αλ Νασρ με την Ελλάδα (τον Νοέμβριο ήθελε τον... Πέδρο Μαρτίνς)!

Και μπόνους σήμερα από την στήλη, με τα δυο ηχηρά "όχι", που είπαν Λάζλο Μπόλονι και Έντι Ιορντανέσκου στην ίδια Σουπερλιγκάτη ομάδα.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: στον ΠΑΟΚ δεν είχαν ιδέα για το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ για τον διεθνή κίπερ τους. Κι αυτοί το... διάβασαν. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται και... πρόταση. Τουλάχιστον μέχρι τώρα... Άλλωστε στην πιάτσα λέγεται πως από το μανατζερικό περιβάλλον του Πασχαλάκη ήταν που διέρρευσε το "σαουδαραβικό ενδιαφέρον". Ο λόγος της διαρροής σηκώνει διάφορες... ερμηνείες. Από το να γίνει γνωστό στην Τούμπα και να... κόψουν αντίδραση ΠΑΟΚ, τόσο ο Πασχαλάκης όσο και οι εμπλεκόμενοι στην δουλειά με την Αλ Νασρ. Μέχρι να αποτελέσει μοχλό πίεσης προς τον "δικέφαλο" αφού το καλοκαίρι τελειώνει το (υψηλότατο) συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Και μέχρι στιγμής (εποχή προ Μπότο) οι "ασπρόμαυροι" δεν έδειξαν καμία πρεμούρα για να το ανανεώσουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως για το αν η πρόταση της Αλ Νασρ για Πασχαλάκη είναι υπαρκτή και θα έρθει στον ΠΑΟΚ ή μανατζερική/επικοινωνιακή. Εκτίμηση κάνω πως στην Τούμπα δεν θα τους χαλούσε καθόλου ενδεχόμενη πώληση τώρα του 32χρονου πορτιέρε. Αυτά...

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: ο διεθνής Αυστριακός προηγήθηκε του... Πασχαλάκη, ως μεταγραφικός στόχος της Αλ Νασρ! Τον "αποκάλυψαν"  την προηγούμενη εβδομάδα ΜΜΕ του Κόλπου, δηλαδή πως το κλαμπ του Ριάντ έχει κάνει πρόταση για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Μόνο που στην Ένωση, όπως άλλωστε και τώρα στον ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη, δεν ήξεραν τίποτα για... Αλ Νασρ και Τσιτσάν Στάνκοβιτς! Έτσι τουλάχιστον έλεγε κορυφαίος αξιωματούχος των "κιτρινόμαυρων". Η Αλ Νασρ πάντως έχει... κανάλια που την συνδέουν με την Ελλάδα. Θυμίζω πως πριν καταλήξει στον σπουδαίο Αργεντινό κόουτς της Μπόκα Τζούνιορ, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, είχε βολιδοσκοπήσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Και τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Ενώ από την Αν Νασρ ήρθε στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ. Η ομάδα του Ριάντ πάντως απο το καλοκαίρι είναι ανοικτή στον "άσσο". Μετά την αποχώρηση του Αυστραλού (έπαιζε ως κοινοτικός) κίπερ Μπραντ Τζόουνς. Στο πρωτάθλημα της Σαουδική Αραβίας μπορούν να αγωνίζονται 5 ξένοι και 1 κοινοτικός, για αυτό και οι ομάδες σπάνια καλύπτουν την θέση του τερματοφύλακα με ξένο! Ας το έχουμε κι αυτό υπόψιν...

ΜΠΟΛΟΝΙ/ΙΟΡΝΤΑΝΕΣΚΟΥ: ο Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να απολύθηκε την επομένη του 0-0 με τον Ολυμπιακό αλλά η απόφαση για την αποπομπή του είχε παρθεί πριν από ένα μήνα. Σε αυτό το διάστημα άνθρωποι για λογαριασμό του Μονεμβασιώτη κτύπησαν πολλές πόρτες προπονητών αλλά εισέπρατταν αλλεπάλληλα "όχι". Μπορεί να μετρήσω τουλάχιστον... μισή ντουζίνα "απορρίψεις" προπονητών που έφαγε η "Ελαφρα Ταξιαρχία". Κάποιες μάλιστα έγιναν και γνωστές, όπως του Κάναντι ή του Ουζουνίδη. Μέχρι να φτάσει στον Γερμανό του πάντως ο Απόλλων εισέπραξε και δυο... ρουμάνικες αρνήσεις. Η πρώτη από τον Έντι Ιορντανέσκου, στον οποίο είχε πάει και ο Ατρόμητος, αλλά τουλάχιστον με αυτόν μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων. Και η δεύτερη από τον Λάζλο Μπόλονι! Τον βετεράνο Ρουμάνο κόουτς που πέρσι περίπου τέτοια εποχή (λίγο νωρίτερα) είχε έρθει στον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει τον Πογιάτος. Παρεμπιπτόντως Ιορντανέσκου και Μπόλονι παραμένουν βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - "Δεκάρι" και εξτρέμ με συμβόλαιο plus 3.6 εκατ. - Tα... τρία Ζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags