Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οργή στον ΠΑΟ για Βόλο - "Τουρίστας Μακέντα - Ανύπαρκτη διοίκηση, μας γλεντάνε - Σας σιχαθήκαμε"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 20:08:00

Οργή στον ΠΑΟ για Βόλο: "Τουρίστας Μακέντα - Ανύπαρκτη διοίκηση, μας γλεντάνε - Σας σιχαθήκαμε"!

Sportdog Team
Οργή στον ΠΑΟ για Βόλο: "Τουρίστας Μακέντα - Ανύπαρκτη διοίκηση, μας γλεντάνε - Σας σιχαθήκαμε"!

Ξέσπασμα του κόσμου μετά την ήττα του Τριφυλλιού στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 στον Βόλο και οι οπαδοί ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της πράσινης ΠΑΕ! Οι φίλοι του Τριφυλλιού τα έβαλαν με παίκτες όπως οι Μακέντα, Κώτσιρας, Μπρινιόλι ενώ υπήρξε κριτική και στη διοίκηση, εξαιτίας των σοβαρών παραπόνων που υπάρχουν για τη διαιτησία.

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Φέρτε δεξί μπαμ επείγοντος.

Απαράδεκτο το τέρμα μας σήμερα αλλά και πολύ ρέντα ο Βόλος σήμερα

Ανυπαρκτη διοίκηση, μας γλεντάει η κάθε διαιτησία δίχως ίχνος φόβου. Να θυμήσω ότι πηγαίναμε 3οι μετά την σημερινή νίκη. Φτάνει, έχουμε σιχαθεί το ποδόσφαιρο με αυτά σας τα καμώματα!

Μήπως πρέπει και ο Μπρινιολι να κάτσει λίγο στον πάγκο;η πολύ σιγουριά σου δημιουργεί προβλήματα σαν τα σημερινά.ουτε άπειρο παιδάκι δεν θα έκανε τέτοια λαθη.

κωτσιρας μακεντα εχουν αποδειξει οτι δεν κανουν (πλεον) για τον παναθηναικο που εχουμε επιτελους εναν καλο προπονητη και αν δεν ενισχυθει στα μπακ και με ενα σεντερ φορ τυπου μπεργκ και ανταυτου διωχθει οπως ο δωνης θα ναι εγκλημα.

Για την ανυπαρξία της πιο ανύπαρκτης διοίκησης μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα ας μη μιλήσω.

Μην ξεχάσετε τον Μακέντα στον επόμενο αγώνα

Μακεντα,κωτσιρας,μπρινιολι δρόμο χθες,με 8 παίζαμε σήμερα απεναντι στο Βόλο.

Κωτσιρας : 2 Λαθοι , 2 ηττες ( Αεκ, Βολος)

Πουγγουρας : λαθος κοντρολ στην Τριπολη το εκματαλλευεται ο Θεατρινος Μπαραλες χανουμε…

Βαλτε και τις ωραιες διατησιες και καταλαβαινεις γιατι η καλη δουλεια του Ιβαν δεν εχει φερει και τα αντιστοιχα αποτελεσματα.

Η φαση ειναι πως καποιοι τα χωνουν σε παιχτη-ες λες και σημερα θα μας αφηναν να κερδισουμε.

Αυτος θα εβγαζε αλλες 3 κοκκινες για να δωσει το ματς στον μπεο αφου καναμε το "λαθος" να πατησουμε τα σκουληκια μεσοβδομαδα.

Εντελώς ψεύτικο το αποτέλεσμα.Με ενα γκολ δώρο κ μια κοκκινη εφευρεση.Το 3ο γκολ αν κ ευθυνεται ο μπρινιολι το θεωρω αποτελεσμα της πιεσης για ισοφαριση σε τετοιες περιπτωσεις ή το βαζεις ή το τρως νομος του ποδοσφαίρου.

3 γκολ δώρο από εμάς μια αποβολή δώρο από τον διαιτητή! Αυτά.

Προσπαθώ να βρω ένα επιτελείο ομάδας και παίκτες που δεν διαμαρτυρεται κανένας στον διατητη για μια απόφαση που θα μπορούσε να ελεγθεί στο VAR.Το ωραιο είναι ότι στις δηλώσεις στο τέλος λέει χάσαμε και δίκαια. Διοίκηση δεν υπήρχε,ούτε θα υπάρχει!!!!!!!

Και τα 2 γκολ λάθος του Κοτσιρα ειναι... δεν διωχνεις έτσι στη σέντρα πως έβαλε έτσι το ποδι του...καθαρίζεις την φάση εκει... καλά για το πρωτο δεν το συζητάμε... Είναι επικίνδυνος δεν κανει.

άντε ρε κάτι για την διαιτησία.Καντε ρεεεεε.Σταματηστε να είστε τόσο υποτακτικοί και να τα δέχεστε όλα.Δεν έχετε εγωισμό να αντιδράσετε;Τι φοβάστε μην στεναχωρήσετε το μεγάλο αφεντικό;Ζω για τη στιγμή που μια διοίκηση θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας.Καντε κάτι διοίκηση λέμε τώρα είστε.

Όταν μια ομάδα δημιουργεί 7 ευκαιρίες δεν βάζει γκολ η άλλη θα μας τιμωρήσει… Η σφαγή του αιώνα με την κοκκινη δεν το συζητώ καν! Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε! Μακεντα και Κωτσιρας σήμερα ήταν παρά πολύ λίγοι, ο Χατζηθεωδοριδης έπρεπε για μένα να παίξει από την αρχή! Και ρε Ιβαν βαλε λίγο τον Διούδη τέρμα… Φτάνει πια το έγκλημα!

Μέχρι το 35 παιζαμε μια χαρα μετα εκανε το λαθος ο καφου,μαζι με τον μεγαλο τερματοφυλαχαχαχαχα

Δύστυχος υπάρχουν πικρές υπάρχουν και χαρές η άμυνα και γενικά κωτσιρας είναι για τα πανηγύρια στο επόμενο ποιο δυνατοί

Δεν θα σταθώ στον αγώνα θα σταθώ ότι ο κωτσιρας δεν πρέπει να ξανά παίξει στην ομάδα... Και ο μακεντα πρέπει να φύγει..

Νόμος του ποδοσφαίρου στην αρχή όταν δν βάζεις την ρουφιανα θα τ φας τεσπα συνεχίζουμε.

Μόλις είναι να γίνει το κάτι παραπάνω,σαν να συνωμοτουν τα πάντα για να μην το πετύχει ο Παναθηναϊκός...Το παιχνίδι στραβωσε με έναν τυχάρπαστο διαιτητή και με έναν ανεκδιηγητο Κωτσιρα...Στήριξη στην ομάδα και συνεχίζουμε

Λοιπόν. Η ήττα δεν διαγράφει ότι γενικά παίζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ και ότι γυρνάμε για καλά στη θέση που μας αξιζει. Με αυτόν τον προπονητη. Αλλά και όλοι κρίνονται.Παίξαμε ως το 35' ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Παρά την τουριστική εικόνα Μακέντα. Μετά είχαμε 1. το γελοίο λάθος του κάκιστου Κότσιρα και 2. το διαιτητικό στήσιμο.

Η νούμερο 3 αιτία η απαράδεκτη διαχείριση του Ιβάν. Ο Ιβάν πρέπει να μείνει χρόνια. Αλλά πρέπει και να καταλάβει ότι το κακό με την παθητικότητα στα ματς που στραβώνουν, δεν είναι ανεκτό.

Όφειλε να συνεχίσει με 3-5-1 αλλά με την είσοδο του Χατζηθεοδωριδη ήταν λευκή πετσέτα.

Μέχρι το 2-0 βρείτε ΜΙΑ αντίδραση.Αδειάζεις τα χαφ και απλά περνάς τέταρτο αμυντικό. Γιατί; Για να μη φας άλλο και μη τύχει και βάλεις ένα κι εσύ;; Έτσι θα αλλάξεις τη ψυχολογία και το status;;;; Και τελικά και με τέσσερις τρία έφαγες... Έλεος. Πάμε για άλλα, πάμε για νίκη με γαύρο. Όσο για το Βόλο, από κάποιες λεπτομέρειες μέσα στο ματς, στις σχέσεις του με τους αντιπάλους του , ο Φεράρι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν έρθει άμεσα σε εμάς. Τρομερός ο σέντερ φορ τους, ανεξάρτητα από τη γελοία εμφάνιση Κότσιρα αλλά και την κακή εικόνα του Μπρινιολι, έβαλε ΓΚΟΛΑΡΕΣ.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Γιοβάνοβιτς - Τρομερή ατάκα στον πάγκο για την κόκκινη - Δεν το πίστευε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags