Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έφυγε από τον Ολυμπιακό και… πετάει - Τον θέλει πίσω στου Ρέντη ο Μαρτίνς - Deal για 1.8 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 23:14:00

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και… πετάει - Τον θέλει πίσω στου Ρέντη ο Μαρτίνς - Deal για 1.8 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έφυγε από τον Ολυμπιακό και… πετάει - Τον θέλει πίσω στου Ρέντη ο Μαρτίνς - Deal για 1.8 εκατ.!

Αποχώρησε ως... τελειωμένος, όμως η μεταγραφή τον απογείωσε και του άλλαξε την καριέρα. Η εμπιστοσύνη που του είχε ο Πέδρο, ακόμα και όταν δεν έπαιζε, η δεύτερη ευκαιρία του στα ερυθρόλευκα και οι πιθανότητες για πώληση στην Ισπανία.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της β' Ισπανίας ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Λεγανιές. Ο Σέρβος μέσος δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό στον σύλλογο της Μαδρίτης, καθώς μετρά 5 γκολ και μία ασίστ σε 20 συμμετοχές, οι 11 εκ των οποίων είναι στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του.

Φαίνεται πως η απόφαση να δοθεί δανεικός ο ταχύτατος εξτρέμ αποδεικνύεται σωστή. Μπορεί τα νούμερά του στην Ισπανία να μην εντυπωσιάζουν, αλλά το γεγονός ότι έχει ήδη σκοράρει πέντε φορές σε 20 ματς λέει πολλά, από τη στιγμή που την περσινή σεζόν δεν βρήκε ούτε μια φορά δίχτυα σε 35 αγώνες με τον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να πιστεύει στο ταλέντο του Ραντζέλοβιτς, για τον οποίο άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις έλεγαν ότι είχε... χαλάσει το μυαλό του στον Πειραιά. Δεν ξέχασε την μπάλα ο Σέρβος, απλώς κάπου το έχασε στη συγκέντρωση που απαιτείται ώστε να δουλέψει και να βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να μείνει στάσιμος, να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του και πέσει η ψυχολογία του. Η αλλαγή περιβάλλοντος δείχνει να του έχει κάνει καλό, με τον 24χρονο άσο να ανακτά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Το θέμα του Ραντζέλοβιτς έχει διττή σημασία για τους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι θα μπορούσαν να βγουν κερδισμένοι είτε αγωνιστικά είτε οικονομικά από τον ποδοσφαιριστή.

Στη συμφωνία με τη Λεγανιές για τον δανεισμό προβλέπεται ρήτρα αγοράς 1.800.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Τα τελευταία ρεπορτάζ γύρω από τον Ραντζέλοβιτς αναφέρουν ότι η ισπανική ομάδα θέλει να τον αγοράσει, όμως αναζητεί τρόπους να το πετύχει με ένα ποσό μικρότερο από το προβλεπόμενο buy-out.

Σε αυτό το θέμα η... μπάλα είναι στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα επαναξιολογήσουν τις απαιτήσεις τους για τον Σέρβο. Αυτοί θα κρίνουν το αν αξίζει να παραχωρηθεί με λιγότερα από 1,8 εκατομμύρια ή το αν δεν θα υποχωρήσουν στην πίεση της Λεγανιές και θα εξετάσουν άλλες προτάσεις. Άλλωστε η καλή παρουσία του Ραντζέλοβιτς μπορεί να προσελκύσει κι άλλους ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό. Ενδεχόμενες έξτρα προσφορές είναι προς το συμφέρον του Ολυμπιακού, αφού ο ανταγωνισμός ίσως αναγκάσει τελικά τους Ισπανούς να δώσουν ολόκληρο το ποσό της ρήτρας.

Ακόμα και στην περίπτωση που τίποτα από τα παραπάνω δεν προχωρήσει, ο Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχθεί με... ανοιχτές αγκάλες τον βελτιωμένο αγωνιστικά και ανεβασμένο ψυχολογικά Ραντζέλοβιτς, προσφέροντάς του μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα, όπως ακριβώς συνέβη με τον Σισέ και όπως γίνεται αυτή την περίοδο με τον Λοβέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς - "Ηγέτης στην Αγγλία - Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags