Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλείνει" ο Μαρτίνς και φέρνει μπακ - Τα δύο ονόματα στην μεταγραφική ευθεία - Ο ένας είναι Έλληνας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-11 07:55:00

"Κλείνει" ο Μαρτίνς και φέρνει μπακ - Τα δύο ονόματα στην μεταγραφική ευθεία - Ο ένας είναι Έλληνας!

Sportdog Team
"Κλείνει" ο Μαρτίνς και φέρνει μπακ - Τα δύο ονόματα στην μεταγραφική ευθεία - Ο ένας είναι Έλληνας!

Εν αναμονή της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει, ήδη, στην μεταγραφική λίστα του για τα άκρα της άμυνας, δύο περιπτώσεις.

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024 βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς, την ώρα που γίνονται και οι τελικές επαφές με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για να παραμείνει στο λιμάνι.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός "δουλεύει" και τις περιπτώσεις ενίσχυσης, με την λίστα για τον αριστερό μπακ να διαμορφώνεται και να περιλαμβάνει διάφορα ονόματα, από τα οποία ξεχωρίζουν δύο.

Ο πρώτος είναι ο νεαρός Άλεξ Μπανγκουρά, ο οποίος κλείνει τα 23 σε λίγες μέρες και δείχνει πιο έτοιμος για να βάλει... δύσκολα και στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Αγωνίζεται στην ολλανδική Καμπούρ στην οποία είναι βασικότατος (18 συμμετοχές και 3 γκολ ως τώρα φέτος, έχασε μόνο ένα ματς λόγω κάρτας). Έχει ρίζες από τη Σιέρα Λεόνε και ολλανδικό διαβατήριο. 

Όσο για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ο πρώην του Παναθηναϊκού δεν έχει καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην Πάρμα (σ.σ.: έχει μόλις 5 συμμετοχές ως αλλαγή από πέρυσι τον Γενάρη που βρίσκεται στην Πάρμα) και ψάχνει ένα νέο περιβάλλον που θα αισθανθεί σημαντικός. Άρεσε από παλιά στον Ολυμπιακό, είναι νεαρός και εξελίξιμος, είναι και Έλληνας και γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags