Facebook Pixel ΑΕΚ: Χάφαρο για... αντι-Μπαρμπόσα η ΑΕΚ - "Γεμάτο" βιογραφικό, πέρασμα από Αγγλία - "Κονέ" με Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-11 14:05:00

Χάφαρο για... αντι-Μπαρμπόσα η ΑΕΚ - "Γεμάτο" βιογραφικό, πέρασμα από Αγγλία - "Κονέ" με Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χάφαρο για... αντι-Μπαρμπόσα η ΑΕΚ - "Γεμάτο" βιογραφικό, πέρασμα από Αγγλία - "Κονέ" με Ελλάδα!

Νέο όνομα στην λίστα της Ένωσης, με παίκτη που ξέρει καλά την ομάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που κάνουν scouting τις τελευταίες ημέρες, το restart στην καριέρα του και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί. Ποια η σχέση του με παίκτες που βρίσκονται ήδη στα Σπάτα;
 

Συνεχίζεται το… σαφάρι στην ΑΕΚ ώστε να βρουν τους παίκτες που θα τους βοηθήσουν να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας της χρονιάς.

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα έχει… πέσει από την κορυφή της επικαιρότητας ο παίκτης συνεχίζει να είναι στην ατζέντα των Κιτρινόμαυρων.

Άλλωστε μιλάμε για έναν κεντρικό μέσο που η Νις είχε δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα, το 2018, για να τον αποκτήσει ενώ παράλληλα μετράει 74 παρουσίες με την πορτογαλική ομάδα, έχοντας έξι γκολ και επτά ασίστ, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί 49 φορές με τον γαλλικό σύλλογο και άλλες 34 με την Βαλένθια, ενώ έχει φέτος 35 παρουσίες στην Παλμέιρας.


Βέβαια οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν βάλει τα δικά τους… θέλω στον κεντρικό χαφ που θα έρθει στην ομάδα, με το βασικότερο να είναι πως ψάχνουν ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός για έξι μήνες, έχοντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Το πρόβλημα σε αυτή την… ιστορία είναι το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές που είναι ψηλά στην λίστα του Αργύρη Γιαννίκη έχουν αρκετά υψηλό… ενοίκιο και το ακόμα πιο δύσκολο είναι πως η ρήτρα που βάζουν οι σύλλογοι που ανήκουν είναι ακόμα πιο υψηλότερες.
 

Ένας από τους παίκτες που είναι πολύ ψηλά στην συγκεκριμένη λίστα είναι και ο ο Σαϊντ Εζατολάχι. Ο 25χρονος Ιρανός, αγωνίζεται Βέιλε από το καλοκαίρι του 2020 όταν και έμεινε ελεύθερος από την ρωσική Ροστόφ, έχοντας από εκείνο το σημείο μέχρι σήμερα 49 συμμετοχές στην ενδεκάδα, με έξι γκολ και δύο ασίστ. Πρόκειται για έναν παίκτη μάλιστα που έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως την Έουπεν, που έπαιξε 6 φορές, την Ανζί της Ρωσίας, που αγωνίστηκε 11 φορές, αλλά και στην Ρέντινγκ όπου και βρέθηκε στην ενδεκάδα στην Championship 4 φορές.


 

Πρόκειται για έναν αρκετά ψηλό ποδοσφαιριστή, έχει ύψος 1,90, ενώ ο χρόνος που έχει αρχίσει να παίρνει στην Βέιλε ανεβάζει παράλληλα και τις… μετοχές του καθώς σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στα 800.000 ευρώ, με το συμβόλαιό του με τους Δανούς να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

 

Μάλιστα ο Εζατολάχι έχει και αρκετούς γνωστούς στην Ένωση, αφού αν ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση θα βρει τους Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, μιας και ο 25χρονος έχει παίξει 31 φορές με την εθνική ομάδα του Ιράν, έχοντας παράλληλα βρει και δίχτυα στην αναμέτρηση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 απέναντι στο Τουρκμενιστάν, στην νίκη της χώρας του με 3-1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έκλεισε ο νέος προπονητής της Εθνικής - Ποια Μίλαν, εκεί πωλείται ο Αγκιμπού - "Τέλος" ο Κυριάκος!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags