Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Βόλος: Νέα "χρυσό" deal για τον Μπέο - Βρήκε τον επόμενο Δουβίκα - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-11 16:28:00

Νέο "χρυσό" deal για τον Μπέο - Βρήκε τον επόμενο Δουβίκα - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
Νέο "χρυσό" deal για τον Μπέο - Βρήκε τον επόμενο Δουβίκα - "Φλερτ" με μεγάλη ελληνική ομάδα!

Έβαλε τα... γυλακά στους Big 4 και ετοιμάζει για νέα πώληση παίκτη. Πώς ο Βόλος κατάφερε να βρει έναν εξαιρετικό επιθετικό, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ποια μεγάλη ομάδα τον πλησίασε;
 

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε στην επικράτηση του Βόλου με 3-1 εαντίον του Παναθηναϊκού, ο Τομ Φαν Φέερτ αναρριχήθηκε τη 17η αγωνιστική στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League με 10 γκολ, αφήνοντας πίσω του Κούρτιτς, Καρλίτος και Ελ Αραμπί που έχουν από 9.

 

Είναι θέμα χρόνου να περάσει τον Τάσο Δουβίκα στους top σκόρερς της ομάδας στη Super League, αφού ο Έλληνας επιθετικός είχε πετύχει 11 γκολ με τη φανέλα του Βόλου.

 

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει αναδειχθεί σε λίρα εκατό για την ομάδα της Μαγνησίας. Αποτελεί αναμφισβήτατα την πιο επιτυχημένη μεταγραφή των κυανέρυθρων, οι οποίοι τον απέκτησαν τον Ιούλιο του 2021 ως ελεύθερο από τη δανέζικη Άαλμποργκ. Στην πατρίδα του ο 31χρονος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ντεν Μπός, το 2014 πήρε μεταγραφή για την Εξέλσιορ, και δύο χρόνια αργότερα για την Γκρόνινγκεν, απ' όπου μετεπήδησε το 2018 στην ομάδα από τη Δανία, πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για νοτιότερα και δη τη χώρα μας.

 

«Όταν ήρθε το περασμένο καλοκαίρι δεν μας γέμισε το μάτι. Είχε καριέρα πίσω του όμως. Είχε δείξει πως είναι σκόρερ», σχολιάζει στο Sportdog ο επικεφαλής του τοπικού «regista.gr», Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος υποστήριξε, ότι το καλοκαίρι υπήρχε προβληματισμός αν θα μπορούσε ο παίκτης να μπει στα παπούτσια του Δουβίκα, όταν ο τελευταίος πήρε μεταγραφή για την ολλανδρική Ουτρέχτη, φέρνοντας στα ταμεία του Βόλου πάνω από 1 εκατ.Ευρώ

 

«Αυτό που έχει δείξει ο Φαν Φέερτ ως επιθετικός στον Βόλο είναι ότι βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις. Το μυρίζεται το γκολ. Είναι σκόρερ του κουτιού. Παίζει με πλάτη και “σπάει” μπάλες σε συμπαίτκες του δίνοντας ασίστ»,προσθέτει.

 

Ο Βολιώτης συνάδελφος θεωρεί, ότι το στυλ του Ολλανδού μοιάζει με του Δουβίκα. «Δείχνει, ότι μοιάζει με Δουβίκα και ότι η ομάδα ψαχνόταν για τέτοια περίπτωση», τόνισε συγκεκριμένα.

Πως είναι ο πρώτος σκόρερ του Βόλου και του πρωταθλήματος στη ζωή του; «Είναι πολύ χαλαρός. Δεν τον βλέπουμε πολύ συχνά έξω. Είναι ήσυχος οικογενειάρχης. Οι Αργεντινοί και Ισπανοί που παίζουν σε Νίκη και Ολυμπιακό συνήθως κάνουν παρέα. Εκείνος είναι πιο σπιτόγατος».

 

Ποιά είναι η εκτίμηση που υπάρχει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου διαρκεί μέχρι το τέλος της σεζόν; «Τον κοιτάνε ομάδες με μεγαλύτερες φανέλες από τον Βόλο. Δύσκολα θα έμενε στον Βόλο, αν και έχει προσαρμοστεί στην πόλη. Τον Γενάρη ακούστηκε και για τον Άρη», κατέληξε ο Κώστας Παπαγεωργίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε ο νέος προπονητής της Εθνικής - Ποια Μίλαν, εκεί πωλείται ο Αγκιμπού - "Τέλος" ο Κυριάκος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags