Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξανά για Ραντόγια η ΑΕΚ - Στο "τσακ" χάλασε η μεταγραφή το ’18 - Πόσα ζητάει για να πει το "ναι"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-12 08:12:00

Ξανά για Ραντόγια η ΑΕΚ - Στο "τσακ" χάλασε η μεταγραφή το ’18 - Πόσα ζητάει για να πει το "ναι"!

Sportdog Team
Ξανά για Ραντόγια η ΑΕΚ - Στο "τσακ" χάλασε η μεταγραφή το ’18 - Πόσα ζητάει για να πει το "ναι"!

Ο Νεμάνια Ραντόγια βρίσκεται εκ νέου στα "ραντάρ" της ΑΕΚ και ξυπνάει... θύμησες στους φίλους της ομάδας, καθώς το καλοκαίρι του 2018 είχε βρεθεί μια ανάσα από την μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Ξανά στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο βρίσκεται η δύσκολη περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια.

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ είχε απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018, όταν η «Ένωση» είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Τότε, ο παίκτης είχε ζητήσει 1 εκατ. ευρώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δώσει το «Ο.Κ.» για την απόκτησή του, όμως ο Ραντόγια έκανε πίσω και δεν προχώρησε το φλερτ σε γάμο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Live Sport, ο Ραντόγια προτάθηκε εκ νέου (μεταξύ άλλων ομάδων) στην ΑΕΚ, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις.

Για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις των Ινσούα και Νταντσένκο, έτσι ώστε να υπάρξει διαθέσιμο μπάτζετ για μία τέτοια κίνηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι απαιτήσεις του παίκτη της Λεβάντε αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα ήθελε ένα κλειστό συμβόλαιο στην επόμενη ομάδα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags