Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρέει" το ρεπορτάζ - "Σκάει" αποχώρηση ξένου - "Καμία σχέση Ζίβκοβιτς με Μιτρίτσα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-12 13:56:00

"Ρέει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ - "Σκάει" αποχώρηση ξένου - "Καμία σχέση Ζίβκοβιτς με Μιτρίτσα"

Sportdog Team
"Ρέει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ - "Σκάει" αποχώρηση ξένου - "Καμία σχέση Ζίβκοβιτς με Μιτρίτσα"

Ρεπόρτερ των "ασπρόμαυρων" μίλησε για τις απουσίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ μίλησε και για μια συγκεκριμένη αποχώρηση που αναμένεται να "σκάσει" άμεσα.

ΠΑΟΚ: Στα προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει απουσίες λόγω κορωνοϊού, τιμωριών και τραυματισμών στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ ομαλοποιήθηκε με τα κρούσματα και τις επιστροφές, ενώ υπάρχει η ενημέρωση πως οι παίκτες που είχαν νοσήσει δεν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο. Δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για την αποστολή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το κενό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν καλύπτεται με τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι καλά ο Μιτρίτσα, αν και δεν έχει καμία σχέση ο ένας με τον άλλον. Λείπει και ο Ελ Καντουρί. Πέφτει σε ποιότητα μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ, με τον Ροντρίγκο τα έχει βρει ώστε ο τρόπος που θα φύγει, θα είναι μία απλή λύση συνεργασίας. Εδώ και καιρό πέφτουν οι παρουσίες του, είναι ξένος και δεν κάνει τη διαφορά. Παρότι θα φύγει, σήμερα θα παίξει. Μπορεί να χρειαστεί στον πάγκο. Έχει έρθει ο Σάστρε που δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags