Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Διαφορά στο οικονομικό με ξένο ασο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-12 15:30:00

Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Διαφορά στο οικονομικό με ξένο ασο

Sportdog Team
Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Διαφορά στο οικονομικό με ξένο ασο

Ο Σέρβος προπονητής δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του σε λίγους μήνες.
 

Για το χάσμα που υπάρχει στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Χουανκάρ, για την ανανέωση του συμβολαίου, μίλησε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο 31χρονος δήλωσε στην πατρίδα του, ότι προτεραιότητα του, είναι η παραμονή στους «πράσινους». Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό. Ο Χουανκάρ αμείβεται με ένα ποσό της τάξεως, των 250-280 χιλιάδων ευρώ και ζητάει αύξηση. Δεν θέλει τα διπλά, όπως ισχυρίζονται τα δημοσιεύματα, αλλά επιθυμεί αύξηση, καθώς είναι ένας από τους βασικούς και σημαντικούς παίκτες του «τριφυλλιού».

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές, θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 31χρονου.

Υπάρχει διάθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μοιρώτσος, επισήμανε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του σε λίγους μήνες. Η πρόθεση του Παναθηναϊκού, είναι να ανανέωση το συμβόλαιο του Σέρβου τεχνικού. Αλλά όταν μιλάμε για διαπραγματεύσεις, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτήν τη στιγμή, η συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει με τυπική διαδικασία. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο με τον Μάιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags