Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το... next big thing έρχεται Τούμπα - Το πρώτο όνομα στη λίστα Μπότο - "Τρελαίνει" την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 10:21:00

Το... next big thing έρχεται Τούμπα - Πρώτο όνομα στη λίστα Μπότο - "Τρελαίνει" την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το... next big thing έρχεται Τούμπα - Πρώτο όνομα στη λίστα Μπότο - "Τρελαίνει" την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Παραμιλούν στην Πορτογαλία, "σκοράρει και φτιάχνει πολλά γκολ"! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον παίκτη που αποτελεί τον... διακαή πόθο του Ζοσέ Μπότο για τον Γενάρη. Πρόκειται για παίκτη για τον οποίο ήδη ακούγονται τρομερά σχόλιο και από τον οποίο θα δούμε πάρα πολλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε λίγα χρόνια.

Το όνομα του Αντρέ Φράνκο παίζει πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ενίσχυσης γραμμής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος χαφ της Εστορίλ αποτελεί μία πολύ δυνατή περίπτωση, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία, έχοντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 22 παιχνίδια. Γι'αυτό η αξία των μετοχών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτινάχθηκαν του τελευταίους μήνες του 2021.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο διπλασίασε την αγοραστική του αξία από τις 250.000 στις 500.000 Ευρώ και από το φθινόπωρο μέχρι τον χειμώνα του 2021 η τιμή του εκτοξεύτηκε στα 2 εκατ.Ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Ζοζέ Μπότο είναι εκείνος που θα χειριστεί την υπόθεση από πλευράς Ασπρόμαυρων. Άλλωστε ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση είναι ο Ζοζέ Μπότο, καθώς εκτός από συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής εξειδικεύεται στην εύρεση εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ περιμένει από τον παράγοντα που πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό των υψηλόβαθμων στελεχών του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον οδηγήσει στη λεωφόρο που οδηγεί στην Τούμπα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεκάρι και αποδίδει τα μέγιστα αναλαμβάνοντας ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό. Ο ύψους 1,77 μ.Φράνκο πατά πολύ συχνά στην αντίπαλη περιοχή και εκτελεί. Μπορεί όμως να κουβαλήσει μπάλα. Εφορμεί είτε από τον άξονα είτε από τα άκρα και μπορεί να δημιουργήσει ρωγμές ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου.

Μάλιστα λόγω των αριθμών που έχει συγκεντρώσει τον θεωρείται ως “next big thing” του πορτογαλικού ποδοσφαίρου μαζί με τον 21χρονο εξτρέμ Τσικίνιο, ο οποίος ακούστηκε επίσης για τον ΠΑΟΚ.

Πάρτε μία γεύση από τον ποδοσφαιριστή:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… 46 εκατ. για ΠΑΟΚ - Μπλέξιμο με διακίνηση ναρκωτικών - Έβαλε φυλακή τον... Ολιβέιρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags