Facebook Pixel Γιουβέντους: Απειλή ΣΟΚ των οπαδών! «Ανιέλι πέθανε»
| 2022-01-13 10:35:00

Απειλή ΣΟΚ των οπαδών της Γιουβέντους! «Ανιέλι πέθανε» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απειλή ΣΟΚ των οπαδών της Γιουβέντους! «Ανιέλι πέθανε» (ΦΩΤΟ)

Οι τιφόζι της «Μεγάλης Κυρίας» έστειλαν απειλητικό μήνυμα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Τορίνο.

Γιουβέντους: Απειλή ΣΟΚ των οπαδών! «Ανιέλι πέθανε». Οι τιφόζι της «Μεγάλης Κυρίας» έστειλαν απειλητικό μήνυμα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Τορίνο.

Ένα σοκαριστικό πανό ανήρτησαν οι οπαδοί της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Ίντερ στο «Μεάτσα» για το Super Cup. «Ανιέλι πέθανε» γραμμένο στα κόκκινα ήταν το μήνυμα των οπαδών της Γιουβέντους, οι οποίοι είναι σε κόντρα από το 2019 με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Τότε η Αστυνομία συνέλαβε 12 οπαδούς με τις κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος, βιοπραγία άλλα αδικήματα όσον αφορά την πώληση εισιτηρίων. Η έρευνα είχε ξεκινήσει έναν χρόνο νωρίτερα, με την Αστυνομία να ερευνά πιθανές σχέσεις των οπαδών με την Μαφία.

Μάλιστα ο Ανιέλι είχε παραδεχθεί πως δέχονταν έντονες πιέσεις από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Γιουβέντους, καθώς η ομάδα είχε συνεργαστεί με την Αστυνομία στην υπόθεση.

Η διοίκηση μάλιστα έχει επιβάλλει απαγόρευση εισόδου σε συγκεκριμένους οπαδούς, γι' αυτό και υπήρχαν στον τελικό με την Ίντερ και δύο πανό με σύνθημα «Ultras Free».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags