Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παζάρια" εκατομμυρίων στο Λιμάνι για κορυφαίο άσο - Η "παγίδα" που θέλουν να στήσουν σε Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 12:56:00

"Παζάρια" εκατομμυρίων στο Λιμάνι για κορυφαίο άσο - Η "παγίδα" που θέλουν να στήσουν σε Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παζάρια" εκατομμυρίων στο Λιμάνι για κορυφαίο άσο - Η "παγίδα" που θέλουν να στήσουν σε Ολυμπιακό

Ξεκάθαροι στον Πειραιά: Μόνο με επτά εκατομμύρια θα γίνει συμφωνία! Εκτός από μεταγραφές οι "ερυθρόλευκοι" ασχολούνται ενταντικά και με τις αποχωρήσεις παικτών που πρέπει να γίνουν τον Ιανουάριο. Ποιο είναι το όνομα που τους... καίει και ποιες οι εξελίξεις.

Το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των Ερυθρόλευκων τον φετινό Ιανουάριο, όμως μόνο με τους όρους που θέλουν οι Πειραιώτες.

 

Άλλωστε ο Πορτογάλος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές την φετινή σεζόν, τέσσερις στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Champions League και μετά από τέσσερις μήνες στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αυτό δείχνει απόλυτα πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν αλλάξει άποψη για τον 27χρονο παρά το γεγονός πως το 2019 είχαν δώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Βιγιαρεάλ.

 

Μάλιστα από το καλοκαίρι ήταν έντονα τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, για ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα για τον έμπειρο αμυντικό με το σήριαλ να… συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και μάλιστα τους Δράκους να ακολουθούν συγκεκριμένη γραμμή ώστε να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γίνονται γνωστά από την Πορτογαλία στόχος του συλλόγου από το Οπόρτο είναι να πάνε πίσω τις διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους θέλοντας να φέρουν την… κουβέντα εκεί που θέλουν εκείνοι.

 

Στόχος των ανθρώπων της Πόρτο δεν είναι άλλος από την στάση αναμονής με στόχο να καταφέρουν στο τέλος του Ιανουαρίου να καταφέρουν να πάρουν τον Σεμέδο, αφού είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει. Άλλωστε οι Δράκοι ξέρουν καλά ότι μπορούν να βασιστούν στον Πορτογάλο, μιας και έχει παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας τόσο με Σπόρτινγκ, έχοντας καταγράψει 48 συμμετοχές, όσο και την Βιτόρια Σετουμπάλ, με 19, αλλά και με την Ρίο Άβε όπου αγωνίστηκε 14 φορές με δύο μάλιστα γκολ. Ένας ακόμα λοιπόν στόχος της Πόρτο είναι να γλιτώσει και χρήματα από την συγκεκριμένη κίνηση.

 

Στόχος λοιπόν είναι να κάνουν πρόταση δανεισμού για έξι μήνες για τον Σεμέδο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο οι Ερυθρόλευκοι θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Ο λόγος είναι ότι οι Πειραιώτες θα γλιτώσουν τα μισά χρήματα από το συμβόλαιο του 27χρονου, ενώ παράλληλα θα πάρουν και ένα ποσό για το υπόλοιπο της σεζόν. Το σίγουρο πάντως είναι πως ότ η Πόρτο θα επανέλθει, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει δείξει πως είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής σε τέτοιες υποθέσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς από το Λιμάνι διαρρέεται πως δεν συζητούν αν δεν... πέσουν στο τραπέζι επτά εκατομμύρια ευρώ (ακόμα και ως υποχρεωτική οψιόν αγοράς), ενώ οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως οι «Δράκοι» έχουν φτάσει στα 5.5 με... ταβάνι τα 6 εκατομμύρια!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Υπογράφει ο Φαντιγκά της Παρί - Παίρνει παίκτη και από τη Ρεάλ (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags