Facebook Pixel Λούκα Μιλιβόγιεβιτς: Τρομερές αποκαλύψεις από Λούκα Μιλιβόγιεβιτς - Αυτή ήταν η μεγάλη απώλεια που τον πήγε πίσω
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 17:16:00

Τρομερές αποκαλύψεις από Λούκα Μιλιβόγιεβιτς - Αυτή ήταν η μεγάλη απώλεια που τον πήγε πίσω

Sportdog Team
Τρομερές αποκαλύψεις από Λούκα Μιλιβόγιεβιτς - Αυτή ήταν η μεγάλη απώλεια που τον πήγε πίσω

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε αγγλική ιστοσελίδα όπου μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά και για την μεγάλη απώλεια που του στοίχησε πάρα πολύ.

Λούκα Μιλιβόγιεβιτς: Ο Σέρβος μέσος αποτέλεσε βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού την τριετία 2014-17 έχοντας καταγράψει 94 συμμετοχές με 15 τέρματα και 7 ασίστ με τους Ευθρόλευκους, κάτι που τον Ιανουάριο του 2017 του έδωσε το... διαβατήριο για την μεταγραφή, έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ, στην Κρίσταλ Πάλας που σήμερα μάλιστα είναι και ένας από τους αρχηγούς της.

Ο 30χρονος μέσος μετράει με τους Αετούς 67 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 28 τέρματα ενώ έχει δώσει και έξι ασίστ, νούμερα που θα μπορούσαν να είναι πολύ μεγαλύτερα αν δεν είχε τους πολλούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, με τον ίδιο να μιλάει σε αγγλική ιστοσελίδα και να αποκαλύπτει δα πως ο χαμός του πατέρα του, τον επηρέασε αρκετά κατά την περσινή σεζόν, μια κατάσταση που όπως τόνισε ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί.

«Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν για μένα, ειλικρινά.

Έχασα πολύ από την προετοιμασία. Έχασα και τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν, οπότε ήταν μια πολύ δύσκολη και περίεργη κατάσταση για μένα. Προσπάθησα να είμαι στην καλύτερη φόρμα και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, και ειλικρινά προσπαθώ να είμαι πολύ συγκεντρωμένος.

Στο μυαλό μου, είναι να κάνω κάθε προπόνηση σωστά, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να δώσω καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες μου γιατί πρέπει να είμαι αυτός που πρέπει και να δίνων το καλό παράδειγμα στις δύσκολες στιγμές.

Προσπαθώ να είμαι πάντα ρεαλιστής με τον εαυτό μου. Για σχεδόν εννέα συνεχόμενες σεζόν, έπαιξα πάνω από 30 παιχνίδια ανά σεζόν, οπότε ήμουν πολύ ευγνώμων που ήμουν υγιής, δεν είχα τραυματισμούς και έπαιζα συνεχώς. Αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια κατάσταση όπου πρέπει να παλέψω πολύ για τον εαυτό μου, οπότε προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους», είπε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags