Facebook Pixel Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Κατηφόρα στο Άνφιλντ αλλά δεν μπορούσε η Λίβερπουλ - Ζωντανή η Άρσεναλ στην ρεβάνς στο Emirates (vid)
| 2022-01-13 23:57:00

Κατηφόρα στο Άνφιλντ αλλά δεν μπορούσε η Λίβερπουλ - Ζωντανή η Άρσεναλ στην ρεβάνς (vid)

Sportdog Team
Κατηφόρα στο Άνφιλντ αλλά δεν μπορούσε η Λίβερπουλ - Ζωντανή η Άρσεναλ στην ρεβάνς (vid)

Μπορεί οι Κανονιέρηδες να έμειναν με 10 παίκτες από το 24΄ λόγω αποβολής του Τζάκα όμως κατάφεραν και άντεξαν το... σφυροκόπημα της Λίβερπουλ και πάνε με... αέρα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λονδίνου.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Όλα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του League Cup μιας και οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να επωφεληθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 24', λόγω αποβολής του Τσάκα με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ούτε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές των Κανονιέρηδων και έμειναν στο 0-0 στον πρώτο ημιτελικό.

Οι παίκτες του Κλοπ ήταν αυτοί που είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας στο Άνφιλντ και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ, με τους Λονδρέζους να απειλούν στο 19' με μακρινό σουτ του Λακαζέτ, όμως τα πάντα άλλαξαν στο 24' όταν ο Ρόμπερτσον έψαξε τον Ζότα, ο οποίος έφευγε στην πλάτη της άμυνας των κανονιέρηδων, ο Τζάκα σήκωσε το πόδι του, χτύπησε στην κοιλιά τον παίκτη των Reds και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν έναν επιθετικό... μονόλογο χωρίς όμως να βρουν δίχτυα, με τους Κανονιέρηδες να φτάνουν και εκείνοι κοντά στο γκολ στο 72' όταν ο Τίρνεϊ έψαξε από τα αριστερά τον Σακά που έκανε την κίνηση στην περιοχή, όμως εκείνος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλισον, ενώ στο 90' ο Μιναμίνο θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στη Λίβερπουλ όταν στο 90' θα του στρωθεί η μπάλα μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, όμως έστειλε ψηλά άουτ την μπάλα προ κενής εστίας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags