Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε κρυφά νέο συμβόλαιο - Επιστρέφει 11αδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 15:04:00

Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε κρυφά νέο συμβόλαιο - Επιστρέφει 11αδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε κρυφά νέο συμβόλαιο - Επιστρέφει 11αδα!

Μετά την "σιωπηρή τιμωρία" και αφού πήρε το μήνυμα, γυρίζει στα πλάνα του προπονητή του. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που ανανέωση τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και τι είχε συμβεί πριν... περάσει για λίγο στην εξέδρα;

Μεγάλη κουβέντα είχε σηκώσει η αντίδραση του Γιώργου Μαρίνου στον αγώνα της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, στις 8 Δεκεμβρίου, όταν έγινε αλλαγή από Αριέλ Ιμπαγάσα στο 66ο λεπτό με τον ίδιο να βγάζει και να πετάει την φανέλα του και μάλιστα σε μια αναμέτρηση που μεταδιδόταν ζωντανά από την Δημόσια τηλεόραση.

 

Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση καθώς μπορεί ο 21χρονος εξτρέμ να είχε αγωνιστεί σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας μέχρι εκείνη την στιγμή στη Super League 2, έχοντας πέντε συμμετοχές, όλες βασικός με ένα γκολ και μια ασίστ από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, όμως από τότε η ύπαρξή του… αγνοείται. Ο νεαρός είναι μέλος των ακαδημιών της ομάδας από το 2018, όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν δώσει 35 χιλιάδες ευρώ στον Αστέρα να τον αποκτήσουν με τον ίδιο να έχει παίξει από τότε δύο φορές με την πρώτη ομάδα, μια φέτος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και άλλη μια με τον Άρη Αβάτου για την ίδια διοργάνωση το 2018.

 

Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν τον ποδοσφαιριστή, που τη σεζόν 2020-2021 ήταν δανεικός στην Λειβαδιά μετρώντας 24 συμμετοχές με τρια γκολ και ισάριθμες ασίστ, όμως έχουμε δει πολλές φορές πως ο σύλλογος είναι… κάθετος στα θέματα πειθαρχίας όσο καλός να είναι ο άλλος, με πιο τρανό παράδειγμα να αποτελεί η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Έτσι ο Μαρίνος είναι στο… πάγο από τις αρχές Δεκεμβρίου, όμως τελικά όλα δείχνουν πως όλα αυτά έπιασαν… τόπο.

 

Όπως βγαίνει από του Ρέντη, ο 21χρονος που κοστολογείται στα 200.000 ευρώ στο tranfermarkt, έχοντας σαφή ανοδική πορεία, έχει πάρει και καταλάβει το μήνυμα μιας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Β'.

 

Και σαν να μην φτάνει αυτό, ένδειξη του γεγονότος ότι οι Πειραιώτες του έχουν αμέριστη εμπιστοσύνη είναι το γεγονός πως ο 21χρονος τις μέρες που μεσολάβησαν υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, κάτι που σημαίνει πως τα πάντα θα ξεκινήσουν από νέα… βάση!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο επιστροφής που θα προκαλέσει χαμό στον Πειραιά! Ξεκίνησε επαφές ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags