Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έκοψε" μεταγραφή ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο… εκλεκτός του - Ανακοινώνει ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 16:35:00

"Έκοψε" μεταγραφή ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο… εκλεκτός του - Ανακοινώνει ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έκοψε" μεταγραφή ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο… εκλεκτός του - Ανακοινώνει ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!

Ο Πορτογάλος το ξεκαθάρισε στη διοίκηση και δεν του άλλαξε κανείς γνώμη! Για ποιον παίκτη δεν "ακούει κουβέντα" ο κόουτς και πώς επηρεάζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών. Πολύ σύντομα στο Λιμάνι θα ανακοινώσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις του τον Ιανουάριο, αφού μετά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαντιογκού Φαντιγκά και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά.

Παρ΄ όλα αυτά, κανείς από τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες δεν αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, αν και η εύρεση ενός παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό "φτερό" της άμυνας αποτελεί κύριο ζητούμενο για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτη ενεργό, δηλαδή δεν προτίθενται να ασχοληθούν με την αγορά των ελευθέρων. Κάτι που σημαίνει ότι στόχος είναι να καταλήξουν στον εκλεκτό αριστερό μπακ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Ο οπισθοφύλακας που θα αποκτηθεί δεν προορίζεται για βασικός, αφού η θέση στην ενδεκάδα μοιάζει καπαρωμένη από τον Ρέαμπτσιουκ και ο Πέδρο Μαρτίνς… ούτε το συζητά. Γι' αυτό και οι Πειραιώτες δίνουν έμφαση σε περιπτώσεις νεαρών και εξελίξιμων πλάγιων μπακ.

Τέτοιος είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης, που βάσει των όσων λέγονται στη μανατζερική πιάτσα, αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το φαβορί για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, με μεταγραφή από την Πάρμα. Ο Έλληνας άσος δεν παίζει σχεδόν καθόλου στην ιταλική ομάδα και η υπόθεση μεταγραφής του λογίζεται ως αρκετά απλή για τον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά, ο λόγος που δεν έχει αποκτηθεί ακόμα ο Ζαγαρίτης δεν είναι γιατί υπάρχει κάποιο κώλυμα στις διαπραγματεύσεις, αλλά επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο Γεωργιανός Ιρακλί Αζαρόβι είναι ένας ταλαντούχος άσος που του αρέσει πολύ, όμως θεωρείται αρκετά ακριβός για αναπληρωματικός (σ.σ. η Ντιναμό Μπατούμι απέρριψε πρόταση 2.000.000 ευρώ από την Τράμπζονσπορ), ενώ το προηγούμενο διάστημα "έπαιξε" δυνατά ο Σοφιάν Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σπάει" ο δανεισμός και γυρίζει Ελλάδα ο Κανέ - Πωλείται ο Σάλιακας - Χωρίς Ραμαντάνι το deal ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags