Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Μίνι κρίση στον Άρη - Κόλλησε στο "Χ" στη Ριζούπολη - Ακυρώθηκε γκολ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 21:26:00

Μίνι κρίση στον Άρη - Κόλλησε στο "Χ" στη Ριζούπολη - Ακυρώθηκε γκολ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μίνι κρίση στον Άρη - Κόλλησε στο "Χ" στη Ριζούπολη - Ακυρώθηκε γκολ για Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Άρης έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Ριζούπολη, μένοντας τελικά στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Σημαντική γκέλα για τον Άρη στην Ριζούπολη απέναντι στον ουραγό, αλλά σκληροτράχηλο Απόλλωνα.

Οι Κίτρινοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", με τον Βέρχουλστ να κάνει μάλιστα ορισμένες σημαντικές αποκρούσεις, κυρίως στις καθυστερήσεις.

Ο Άρης από το ξεκίνημα είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει σημαντικά την εστία του Απόλλωνα, που σιγά σιγά άρχισε να βγαίνει από το καβούκι του και να ανησυχεί τους Θεσσαλονικείς με τους Σλίβκα και Γιαννιώτα.

Μάλιστα, στο 48' του αγώνα ο Ιωαννίδης σκόραρε για τους γηπεδούχους, όμως το VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, ενώ στο 55' ο Μπαξεβανίδης έφτασε μια ανάσα από το 1-0, όμως ο Κουέστα του είπε "όχι".

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν όσο περνούσε η ώρα να ανεβάσουν την πίεσή τους, απειλώντας με μερικά μακρινά σουτ, χάνοντας σημαντικές φάσεις με τους Μπερτόλιο και Γκάμα στο 74' και στο 79'. 

Στο 90' ο Φαν Λα Πάρα και στο 91' ο Σίγκνιεβιτς λίγο έλειψαν να σκοράρουν για τον Απόλλωνα, με τον Άρη να φτάνει κοντά στο γκολ με τους Χαΐροβιτς και Μπράμπετς, αλλά τελικά να μην τα καταφέρνει και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Άλβες, Μπαξεβανίδης, Ρόγκνε, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (85' Φατιόν), Παμλίδης (77' Φαν λα Πάρα), Γιαννιώτας (46' Μαρτίνες), Ιωαννίδης (68' Σίγκνεβιτς).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (64' Ντιαγέ), Σάσα (64' Τζέγκο), Γκάμα, Γκαρσία (70' Λόπεθ), Μπερτόγλιο (86' Χαΐροβιτς), Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags