Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Και γαλλική ομάδα στο "παιχνίδι" για Σεμέδο - Τι απάντησε ο Πορτογάλος - Περιμένει ο Κονσεϊσάο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 12:41:00

Και γαλλική ομάδα στο "παιχνίδι" για Σεμέδο - Τι απάντησε ο Πορτογάλος - Περιμένει ο Κονσεϊσάο!

Sportdog Team
Και γαλλική ομάδα στο "παιχνίδι" για Σεμέδο - Τι απάντησε ο Πορτογάλος - Περιμένει ο Κονσεϊσάο!

Νέος ενδιαφερόμενος προέκυψε για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με την Πόρτο να περιμένει στη... γωνία για την απόκτηση του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Στο "στόχαστρο" της Μπορντό φέρεται να βρέθηκε ο Πορτογάλος στόπερ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "O' Jogo".

Όπως σημειώνεται, ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχτηκε πρόταση από τους Γιρονδίνους για να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να παίξει μόνο στην Πόρτο.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα, δεν έφερε στο φως της δημοσιότητας περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με την προσφορά της Μπορντό, ξεκαθάρισε όμως πως η επιθυμία του Σεμέδο είναι να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όπως αναφέρουν στην Ιβηρική έχει ως πρώτο στόχο τον Σεμέδο, ωστόσο κοιτάζει και άλλες εναλλακτικές σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags