Facebook Pixel Serie A - Ολυμπιακός: "Θαύμα" που έληξε 0-0 - Τρελή ματσάρα και απίθανες αποκρούσεις στο Αταλάντα-Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 23:59:00

"Θαύμα" που έληξε 0-0 - Τρελή ματσάρα και απίθανες αποκρούσεις στο Αταλάντα-Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Θαύμα" που έληξε 0-0 - Τρελή ματσάρα και απίθανες αποκρούσεις στο Αταλάντα-Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έπαιξε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, με πολλές χαμένες ευκαιρίες και μεγάλους πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες.

Serie A - Ολυμπιακός: Το νικηφόρο σερί των 8 αγώνων της Ίντερ (αλλά και αυτό των 40 σερί παιχνιδιών που σκόραρε) σταμάτησε στο Μπέργκαμο! Οι «νερατζούρι» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά γλίτωσαν την ήττα κυρίως λόγω της αστοχίας των παικτών της Αταλάντα, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας βαθμούς για πρώτη φορά μετά το 1-1 με τη Μίλαν στις 7 Νοεμβρίου.

Κάπως έτσι, μπήκε ξανά… φωτιά στην κορυφή της Serie A, με την Ίντερ να παραμένει στο +2 από τη Μίλαν, ενώ γίνεται πλέον και μεγάλη μάχη για την τετράδα αφού οι Νάπολι (43), Αταλάντα (42) και Γιουβέντους (41) βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής, με τις δύο πρώτες να έχουν, βέβαια, ματς λιγότερο από την Γηραιά Κυρία.

Φουλ ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με καλό ρυθμό αλλά όχι και πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με την Αταλάντα να πιέζει ψηλά την Ίντερ και να τη δυσκολεύει στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία καθαρών τελικών, με το 0-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα. Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο, με την Αταλάντα να είναι ανώτερη και αυτή που ουσιαστικά άξιζε τη νίκη, χωρίς όμως να καταφέρει να την πάρει κυρίως λόγω του Χαντάνοβιτς αλλά και της αστοχίας των παικτών της. Μεγαλύτερα ευκαιρία όλων στο 49’ με τον Χαντάνοβιτς να βγάζει το τετ-α-τετ του Πεσίνα, με τους «μπεργκαμάσκι» να πιέζουν φουλ για το προβάδισμα.

Βέβαια, η Ίντερ το έψαξε στην κόντρα, πάτησε περιοχή αλλά τα χαλούσε στο φινάλε, με την Αταλάντα να έχει δύο ακόμη τεράστιες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Πάσαλιτς που δεν μπορούσε με τίποτα να κουνήσει… πλεκτό. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι λίγο έλειψε να κλέψει το ματς και να μοιράσει «εγκεφαλικά» στους γηπεδούχους, αλλά ο Ντ΄Αμπρόζιο από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε εστία, σφραγίζοντας το τελικό 0-0.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags