Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιο 0-0; Στα "σκαριά" διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από Ολυμπιακό - Μπακ και χάφαρος, δείτε ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 08:36:00

Ποιο 0-0; Στα "σκαριά" διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από Ολυμπιακό - Μπακ και χάφαρος, δείτε ονόματα!

Sportdog Team
Ποιο 0-0; Στα "σκαριά" διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από Ολυμπιακό - Μπακ και χάφαρος, δείτε ονόματα!

Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν γρήγορα πίσω τους το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζουν δύο μεταγραφικές κινήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Ολυμπιακός: Με την μεταγραφική τους ενίσχυση ασχολούνται "ζεστά" μετά το ντέρμπι οι Πειραιώτες, έχοντας δύο σημαντικές κινήσεις στα... σκαριά.

Σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση μπακ και χαφ, με τα ονόματα των Βασίλη Ζαγαρίτη και Ζοάο Καρβάλιο να είναι δυνατά στο προσκήνιο.

Για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι αν θέλουν θα "κλείσουν" τον αριστερό μπακ της Πάρμα και πρώην του Παναθηναϊκού, ενώ για τον δεύτερο μοιάζει να αναθερμάνθηκε και πάλι το ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχμαμ και προ διετίας, όταν είχε φτάσει τότε μια "ανάσα" από την μεταγραφή του στο λιμάνι.

Ο 25χρονος επιτελικός μέσος δεν είναι στα βασικά πλάνα της Φόρεστ φέτος (μόλις 8 συμμετοχές) και θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει ενώ το όνομά του «έπαιξε» και ως πιθανό αντάλλαγμα για την πραγματοποίηση άλλης μεταγραφής της αγγλικής ομάδας.

Στην Αγγλία μάλιστα έχουν αρχίσει να... ψιθυρίζουν ξανά ότι ο Καρβάλιο μπορεί να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και να κάνει ένα νέο restart στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags