Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατηγορηματικός Σταματέλος μετά τον ΠΑΟ - "Πρέπει να αλλάξει… χθες η εικόνα του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 12:45:00

Κατηγορηματικός Σταματέλος μετά τον ΠΑΟ: "Πρέπει να αλλάξει… χθες η εικόνα του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
Κατηγορηματικός Σταματέλος μετά τον ΠΑΟ: "Πρέπει να αλλάξει… χθες η εικόνα του Ολυμπιακού"

Ο ρεπόρτερ τωων Ερυθρόλευκων μίλησε για το χθεσινό 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αλλάξουν οπωσδήποτε την εικόνα τους στα επόμενα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 18η αγωνιστική της Super League, αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την Παρασκευή είχαμε πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερα τρεξίματα ως ομάδα έναντι του Ολυμπιακού. Και στην παρούσα φάση, ο Μαρτίνς επέλεξε το συγκεκριμένο σχήμα, επειδή ήξερε τις αδυναμίες, τα προβλήματα της ομάδας του και ό,τι άλλο μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και επισήμανε:

«Πρέπει να αλλάξει… χθες η εικόνα του Ολυμπιακού. Και σε αυτό καλείται να δώσει λύση ο Μαρτίνς. Και δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες στο Κόπα Άφρικα, αφού όλοι τις ήξεραν. Ναι, ήταν ήρεμος και πήρε αυτό που ήθελε να πάρει από το ματς, όμως δεν έχει τελειώσει η σεζόν και ήταν άλλη μία κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags