Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση-ματ του Λουτσέσκου που ανεβάζει τον ΠΑΟΚ - Πέτυχε διάνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 07:00:00

Κίνηση-ματ του Λουτσέσκου που ανεβάζει τον ΠΑΟΚ - Πέτυχε διάνα!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ του Λουτσέσκου που ανεβάζει τον ΠΑΟΚ - Πέτυχε διάνα!

Μετά από τους πρώτους μήνες της σεζόν που ήταν μεταξύ εξέδρας, πάγκου και ΠΑΟΚ Β’, ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Χάρης Τσιγγάρας κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου και από αυτούς αρχίσει η 11άδα του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες του. Οι δύο πιτσιρικάδες, ερχόμενοι από τα σπλάχνα του Δικεφάλου στα 20 και 21 χρόνια τους αντίστοιχα, δείχνουν έτοιμοι να καθιερωθούν.

Αυτό που προκύπτει από τη στατιστική απεικόνιση του ΠΑΟΚ των τελευταίων αγώνων, εκείνων δηλαδή στους οποίους ήταν οι Λύρατζης και Τσιγγάρας ήταν παρόντες, είναι ότι με τη δική τους παρουσία εκτοξεύτηκαν τα κλεψίματα του Δικεφάλου.

Μέχρι και το ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ είχε 223 κλεψίματα (18,58 ανά αγώνα). Στη συνέχεια και με την παρουσία των δύο πιτσιρικάδων του, ο Δικέφαλος έκανε στα πέντε τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος 142 κλεψίματα, κατά μέσο όρο 28,4, σχεδόν 10 περισσότερα από τα ματς στα οποία δεν έπαιξαν Λύρατζης και Τσιγγάρας.

Οι δύο νεαροί άσοι του ΠΑΟΚ είναι και πρώτοι σε μέσο όρο κλεψιμάτων μεταξύ των παικτών της ομάδας. Πρώτος με τέσσερα ανά αγώνα (28 σε επτά συμμετοχές) είναι ο Λύρατζης και δεύτερος ο Τσιγγάρας με 3,2 ανά αγώνα (16 σε πέντε ματς). Τους επόμενους μεγαλύτερους μέσους όρους κλεψιμάτων έχουν ο Μιχαηλίδης με 2,7, ο Τέιλορ με 2,5 και ο Κούρτιτς με 2 ενώ 2,6 έχει ο Πασχαλάκης.

Οι αριθμοί τους αποδεικνύουν πως έδωσαν στον ΠΑΟΚ εκτός από… νιάτα, φρεσκάδα και ενέργεια.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags