Facebook Pixel ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: "Θα έπρεπε να υπάρχει θέμα Γιαννίκη στην ΑΕΚ - Δεν αποκλείεται τίποτα για Πογέτ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 16:48:00

"Θα έπρεπε να υπάρχει θέμα Γιαννίκη στην ΑΕΚ - Δεν αποκλείεται τίποτα για Πογέτ"

Sportdog Team
"Θα έπρεπε να υπάρχει θέμα Γιαννίκη στην ΑΕΚ - Δεν αποκλείεται τίποτα για Πογέτ"

Ο Κώστας Τσίλης τόνισε στον OverFM, ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην Ένωση, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει για τα δεδομένα της. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Πογέτ, επισημαίνοντας πως δεν αποκλείεται τίποτα για τον μέλλον!

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του Γκουστάβο Πογέτ και των τελευταίων αποτελεσμάτων της ΑΕΚ. Ο ρεπόρτερ της ομάδας, Κώστας Τσίλης, μίλησε για το τι επικρατεί, γύρο από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην Ένωση δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Αν και για τα δεδομένα της ΑΕΚ, θα έπρεπε να υπάρχει προβληματισμός και θέμα προπονητή, μετά από τα αποτελέσματα των τελευταίων τεσσάρων αγώνων.

Υπάρχει εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να το αλλάξει και δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει.

Δεν αποκλείεται τίποτα για τον μέλλον με Πογέτ

Στη συνέχεια ο Κώστας Τσίλης, τόνισε πως ο Γκουστάβο Πογέτ, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους, πριν έρθει για άλλη μια φορά Μανόλο Χιμένεθ. Στην Ένωση δεν το πολύ έψαξαν και κατέληξαν στον Ισπανό προπονητή. Επειδή θα ερχόταν πιο γρήγορα, σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους. Όμως, έχουν αμβλυνθεί πολύ οι γωνίες στις σχέσεις του Μελισσανίδη με τον Ουρουγουανό τεχνικό, οπότε δεν αποκλείεται τίποτα για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags