Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Ατάκες για Ραζβάν, Γκαρσία και "καρφιά"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 23:32:00

Δηλώσεις φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Ατάκες για Ραζβάν, Γκαρσία και "καρφιά"

Sportdog Team
Δηλώσεις φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Ατάκες για Ραζβάν, Γκαρσία και "καρφιά"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της β' ομάδας και κατά πόσο θα μπορούσαν να βοηθήσουν και στην πρώτη.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Για την πορεία των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, αλλά και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας στην εκπομπή Στη Σέντρα του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis 95.5.

«Τα ταλέντα εντοπίζονται αλλά το κάθε ταλέντο πλαισιώνεται από μάνατζερ που τα ωθούν στο εξωτερικό. Βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί πάνω σε αυτό με προσοχή και έχει αναδείξει πολλά ταλέντα. Οι προπονητές που έρχονται στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται για αυτό το κομμάτι, παίζουν για το σήμερα. Ξέρουν ότι δεν θα πάρουν ευκαιρία τα παιδιά αυτά. 

Πρέπει να επιβάλλουν στον προπονητή ότι πρεπει να αναδείξει ένα ταλέντο. Έξι μήνες πέρασαν και δεν έχουν κάνει φιλικό η πρώτη με τη δεύτερη ομάδα. Εκεί θα φαινόταν η συνεργασία των δυο κόουτς. Η δεύτερη ομάδα είναι περιουσία του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει δηλαδή στη δεύτερη ομάδα, παίκτης για την πρώτη; Οι προπονητές έρχονται εδώ και δεν τολμούν να βάλουν ένα νέο παιδί γιατί πιέζονται για πρωτάθλημα και νταμπλ», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags