Facebook Pixel ΑΕΚ: Εντολή Μελισσανίδη για δύο μεταγραφές - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 20:02:00

Εντολή Μελισσανίδη για δύο μεταγραφές - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μάνταλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εντολή Μελισσανίδη για δύο μεταγραφές - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μάνταλο

Η αλλαγή πλάνων μετά το... κάζο και το μεγάλο ρίσκο Γιαννίκη στην Τούμπα. Τι αλλάζει ξαφνικά και γιατί στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης, πόσοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν. Το κλίμα παραμένει βαρύ και ο αρχηγός βρίσκεται σε... ζόρικη κατάσταση!

Με το... αριστερό έχει ξεκινήσει το 2022 για την ΑΕΚ, καθώς το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και όσα ακολούθησαν είναι πάρα πολύ βαρύ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη λήξη κατέβηκε... φουριόζος στα αποδυτήρια και τα «έχωσε» άγρια στους παίκτες, ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε εντονοτατες παρατηρήσεις την επομένη στην προπόνηση, ενώ ο Τύπος έχει βάλει στο... στόχαστρο τον προπονητή και συγκεκριμένους παίκτες. Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν το πολύ δύσκολο παιχνίδι (λόγω και των τεράστιων απουσιών) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Η διοίκηση πάντως, ασχέτως του αποτελέσματος την Τετάρτη (που σίγουρα θα φέρει εξελίξεις αν δεν είναι καλό...) φαίνεται τις τελευταίες ώρες να αλλάζει στρατηγική. Μπορεί οι μεταγραφές να έχουν καθυστερήσει, αφού βρισκόμαστε ήδη στις 18 Ιανουαρίου και παίκτης δεν έχει έρθει, όμως δόθηκε εντολή από... ψηλά, να τρέξουν άμεσα όλες οι διαδικασίες. Στόχος της Ένωσης ήταν η απόκτηση ενός χαφ και μάλιστα το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα βρισκόταν πρώτο στη σχετική λίστα.



Πληροφορίες όμως αναφέρουν, πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη προσθήκη παίκτη για τη βασική ενδεκάδα και μάλιστα σε θέση έκπληξη. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ποιος μπορεί να είναι, ωστόσο υπάρχουν επαφές και μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση συνδέεται άμεσα με ηχηρή αποχώρηση που ήδη «δουλεύεται». Το διαζύγιο θα αφορά παίκτη που δεν βρίσκεται σε αυτούς που είναι στη... μαύρη λίστα, δηλαδή δεν θα είναι κάποιος εκ των Τάνκοβιτς, Μπακάκη, Ινσούα που εδώ και καιρό ψάχνουν για πρόταση ώστε να αποχωρήσουν. Είναι όνομα που βρίσκεται στα πλάνα του Γιαννίκη, παίζει και προσπαθούν να τον... διώξουν για να φέρουν τον αντικαταστάτη του!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση θα πάει στον... τελικό με ΠΑΟΚ χωρίς τους Άμραμπατ, Σάκχοφ και Αραούχο λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν και οι Βράνιες, Τάνκοβιτς και Στάνκοβιτς. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι ο κόουτς θα πάρει το ρίσκο και θα γυρίσει το σύστημα σε 4-3-3 , το οποίο δεν έχει δουλέψει, ενώ οι τελευταίες δοκιμές δείχνουν ότι θα αφήσει στον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Έλληνας άσος... χρεώθηκε την ήττα από τον Παναιτωλικό και εάν δεν υπάρξει κάποιο νέο πρόβλημα με τον κορωνοϊό, μάλλον η απουσία του από την ενδεκάδα της Τούμπας είναι το πρώτο «καμπανάκι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπευσμένα Ελλάδα ο Ζαγαρίτης - Περιμένει τηλέφωνο... Μαρτίνς - Χωρίς Βράνιες στην Τούμπα η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags