Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χυλόπιτα" ξένου άσου σε Ολυμπιακό - Το παίρνει πάνω του ο Μαρτίνς - Ψάχνουν... κορόιδο για Σολδάνο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 22:24:00

"Χυλόπιτα" ξένου άσου σε Ολυμπιακό - Το παίρνει πάνω του ο Μαρτίνς - Ψάχνουν... κορόιδο για Σολδάνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χυλόπιτα" ξένου άσου σε Ολυμπιακό - Το παίρνει πάνω του ο Μαρτίνς - Ψάχνουν... κορόιδο για Σολδάνο!

Η συμφωνία για να κλείσει το deal και η ξεκάθαρη άρνηση του ποδοσφαιριστή. Ποιος δεν θέλει να παίξει με τα ερυθρόλευκα και για να αλλάξει γνώμη θα πρέπει να παρέμβει ο Πορτογάλος προπονητής και τι συμβαίνει με τον Αργεντινό άσο;

Η πρόσφατη συνέντευξη του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην ισπανική "AS" συζητήθηκε, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Λεγανές και την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ραντζέλοβιτς παίζει στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς ύψους 1.800.000 ευρώ.

Ο Σέρβος δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του στη Λεγανές, έχοντας καταγράψει 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, το γεγονός ότι θέλει να παραμείνει στον σύλλογο της Μαδρίτης δεν σημαίνει ότι η Λεγανές θα καταβάλλει αυτόματα τα χρήματα της ρήτρας στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαδριλένοι δεν έχουν πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για τον 24χρονο άσο, αν και στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται ότι η διάθεσή τους είναι ξεκάθαρα να τον προσπαθήσουν να τον κρατήσουν. Το θέμα είναι πώς θα κινηθούν για να το πετύχουν, δηλαδή το αν θα πληρώσουν το buy-out ή θα αφήσουν την προθεσμία να εκπνεύσει για να διαπραγματευτούν σε νέα βάση με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και τον εκ νέου δανεισμό του Ραντζέλοβιτς θα μπορούσαν να κυνηγήσουν οι Ισπανοί, με το ζήτημα να παραμένει ορθάνοικτο.



Πάντως ο Σέρβος εξτρέμ αποτελούσε και αποτελεί μία από τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες του Πέδρο Μαρτίνς και παρότι τον συμφώνησε να φύγει δανεικός, δεν τον… έχει ξεγράψει. Αν πειστεί μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι ότι αξίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί του για να του αλλάξει γνώμη!

Ζόρια για τον Σολδάνο

Σε αντίθεση με τον Ραντζέλοβιτς, ο Φράνκο Σολδάνο δεν τα πηγαίναι καλά στην Ισπανία, όπου αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, καθώς δεν έχει σκοράρει ακόμα μετά από 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στην Αργεντινή αναφέρουν ότι είναι υπαρκτό το σενάριο ο παίκτης να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ωστόσο, το ζήτημα είναι αρκετά περίπλοκο, μιας και στην Αργεντινή δεν είναι καθόλου εύκολο ο Σολδάνο να βρει το υψηλό συμβόλαιο που απολαμβάνει στην Ισπανία. Ο παίκτης έχει... ξεμείνει στον Ολυμπιακό, από τον οποίο δεν υπολογίζεται, και οι Ερυθρόλευκοι ευελπιστούν να βελτιωθεί αγωνιστικά ώστε να μπορέσουν να τον πουλήσουν. Ένας νέος δανεισμός στην Αργεντινή ίσως να βοηθούσε, αλλά προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... χαφάρα τζάμπα ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από 50.000 στο 1 εκατ. - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags