Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε... χαφάρα τζάμπα ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από 50.000 στο 1 εκατ. - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 17:55:00

Βρήκε... χαφάρα τζάμπα ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από 50.000 στο 1 εκατ. - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε... χαφάρα τζάμπα ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από 50.000 στο 1 εκατ. - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Το εκτενές scouting, οι νέες προτάσεις και η απόφαση διοίκησης-Μαρτίνς. Ποιος είναι ο... νέος Αγκιμπού, πόσο καιρό τον παρακολουθούν οι Πειραιώτες και γιατί είναι πολύ πιθανό πλέον να τον δούμε πολύ σύντομα στην χώρα μας. Η βελτίωσή του φαίνεται τόσο στο χορτάρι όσο και στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια κοιτάζει να βρει… διαμαντάκια τα οποία γίνονται άμεσα μέλη της ομάδας και προκαλούν πολύ μεγάλες ομάδες να τα αποκτήσουν.

Τελευταίο παράδειγμα δεν είναι άλλο από τον Αγκιμπού Καμαρά που από το την δεύτερη ομάδα της Λιλ και τα 125.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για έρθει στον Πειραιά, έχει φτάσει σε λίγους μήνες να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λίβερπουλ.

Βέβαια οι… εκπλήξεις των Πειραιωτών δεν τελειώνουν εκεί, μιας και μπορεί πολλοί να μην το θυμούνται ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει το καλοκαίρι από τη Νέφτσι Μπακού ο Μαμαντού Κανέ, που έχει μείνει δανεικός στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος είχε φτάσει στη Νέφτσι το 2019 από την Καλούμ της Γουινέας και από τότε έχει 80 συμμετοχές με την ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 1 γκολ και τέσσερις ασίστ.



Μάλιστα την φετινή σεζόν έχει βοηθήσει πολύ τους Αζέρους πολύ ώστε να είναι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος, μετρώντας 19 παρουσίες, όλες βασικός, στην ενδεκάδα, τις 11 εξ αυτών στην εγχώρια διοργάνωση, ενώ πρόσθεσε τέσσερις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και δύο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Παράλληλα φέτος έχει πέντε παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Γουινέας, πάλι πάντα στη βασική ενδεκάδα, ενώ συνολικά μετράει 12 διεθνείς παρουσίες έχοντας παράλληλα σκοράρει δύο φορές.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φαίνεται ότι και πάλι έχει καταφέρει να βρει έναν παίκτη που θα τραβήξει πάνω του βλέμματα, μιας και ο Κανέ έχει καταφέρει να εκτοξεύσει από το 2019 την ποδοσφαιρική του αξία, μιας και όταν έφτασε στο Μπακού κόστιζε, σύμφωνα με το transfermarkt 50 χιλιάδες ευρώ και σήμερα έχει εκτοξευτεί στο 1 εκατομμύριο.

Μάλιστα οι Πειραιώτες πέτυχαν ένα τεράστιο deal με τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν, δίνοντας μόλις 300.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, με το συμβόλαιο του Αφρικανού να είναι σε ισχύ μέχρι το 2025. Το πλάνο είναι να τον δούμε στου Ρέντη το καλοκαίρι, ωστόσο όπως σας αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος, δεν αποκλείετια να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Όχι για να παίξει με τα ερυθρόλευκα, αλλά σε άλλη ελληνική ομάδα, αφού ήδη υπάρχουν δύο προτάσεις από ομάδες της Superleague και οι «Ερυθρόλευκοι» το σκέφτονται σοβαρά, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να τον τσεκάρουν από κοντά, σε συνθήκες ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… 15 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός - Ντριμπλέρ και μπουκαδόρος - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags