Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κατάλαβε ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα - Απογοήτευση με Μπα - Ευχάριστα για δύο μικρούς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 17:47:00

Ο Μαρτίνς κατάλαβε ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα - Απογοήτευση με Μπα - Ευχάριστα για δύο μικρούς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Μαρτίνς κατάλαβε ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα - Απογοήτευση με Μπα - Ευχάριστα για δύο μικρούς!

Ο Πορτογαλός αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα γιατί ζόρισε η κατάσταση στο Λιμάνι! Οι Πειραιώτες ακόμα και αν πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς, τα... καμπανάκια είναι ηχηρά και δημιουργούν προβληματισμό για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι χρειάζεται άμεσα ο Ολυμπιακός;

 

Μετά τη γκέλα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και την απογοητευτική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο παρά το 0-0, ήρθε η ήττα για τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και μάλιστα με ανατροπή και σκορ 2-1 από τον Παναιτωλικό. Οι Πειραιώτες που παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, δεν παρουσίασαν κάποια βελτίωση στο παιχνίδι τους, αν και είχαν καλύτερα τρεξίματα και διάθεση, ενώ το εκτός έδρας γκολ σίγουρα τους δίνει πάρα πολλές πιθανότητες να τα φέρουν τούμπα στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα και να πάρουν την πρόκριση.

Βέβαια, αυτό συνέβη και στην προηγούμενη φάση με τον Λεβαδειακό και είναι δεδομένο, πως κάποια στιγμή η... συνήθεια θα χαλάσει και ότι δεν είναι καλό μία ομάδα να «παίζει με τη φωτιά» σε κάθε της παιχνίδι. Οι Πειραιώτες εδώ και πολύ καιρό δεν είναι καλά και παρότι νικούσαν, ήταν φανερό πως καθάριζαν τα παιχνίδια με την ποιότητά τους και τη... φόρα κάποιων παικτών (Ελ Αραμπί, Αγκιμπού, Βαλμπουενά). Τα πράγματα όμως άλλαξαν, το ένα γκολ δεν αρκεί, ενώ το πιο σημαντικό και πιο μεγάλο πρόβλημα, είναι ότι οι αντίπαλοι τον κατάλαβαν. Δεν φοβίζει μόλις μπαίνει στο γήπεδο, δεν φοβίζει ούτε όταν πάιρνει προβάδισμα στο σκορ. Όλοι αντιλαμβάνονται πως θα μείνει από δυναμείς, πως υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και όλοι πλέον πιστεύουν πως μπορούν να του γυρίσουν τα ματς!

 



Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρτίνς και πλέον το έχει καταλάβει και ο ίδιος. Γι' αυτό μετά τον Παναιτωλικό μίλησε για την ανάγκη που έχει η ομάδα του να γυρίσει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ την Κυριακή. Δεν είνα μόνο οι τρεις βαθμοί και η διαφορά που πρέπει να δαιτηρηθεί από τον ΠΑΟΚ πριν την Τούμπα, αλλά και ότι είναι... υποχρεώση η ομάδα να πάρει ψυχολογία και οι παίκτες να πιστέψουν και πάλι στις δυνατότητές τους. Το παιχνίδι της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης έρχεται την κατάλληλη στιγμή, όμως εάν... στραβώσει, τότε η κατάσταση θα είναι δύσκολη, καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη μουρμούρα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προφανώς η εικόνα ήταν κακή, όμως υπήρχαν και κάποια ευχάριστα. Το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν τρεξίματα και φρεσκάδα, κυρίως στη μεσαία γραμμή με τους Σουρλή και Ξενιτίδη, αλλά και ότι ο Ελ Αραμπί βρήκε ξανά δίχτυα. Από κει και πέρα, απογοητευτική ήταν για ακόμα μία φορά η εμφάνιση του Μπα που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο νεαρός αμυντικός πρέπει να φύγει το... συντομότερο, καθώς δεν δείχνει πώς μπορεί να «επιστρέψει» στο επίπεδο που βρισκόταν πέρυσι. Δεν έχει καμία συγκέντρωση, στο Αγρίνιο και πάλι εμπλέκεται σε φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, ενώ ήταν χαμένος και σε πολλές προσωπικές μονομαχίες.

Εξίσου προβληματική η εικόνα και του Κρίστινσον, ο οποίος δέχθηκε τρία γκολ (το ένα ακυρώθηκε) χωρίς να αντιδράση. Ειδικά στο δεύτερο είναι φανερό πως... κολλάει, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να βγει, αν πρέπει να μείνει στην εστία του και τελικά βλέπει όρθιος την μπάλα να περνάει δίπλα του. Μήπως πρέπει να επιστρέψει ο Τζολάκης;
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η συμφωνία για Καρβάλιο - "Χρυσό" deal Μαρινάκη με Μέντες - "Συμπαίκτης" με Μπίσεσβαρ!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags