Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο όνομα για ΑΕΚ - Χαφ... έξι εκατομμυρίων ευρώ - Τι απαντάει η Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 15:40:00

Νέο όνομα για ΑΕΚ - Χαφ... έξι εκατομμυρίων ευρώ - Τι απαντάει η Ένωση

Sportdog Team
Νέο όνομα για ΑΕΚ - Χαφ... έξι εκατομμυρίων ευρώ - Τι απαντάει η Ένωση

Για περίπτωση χαφ που όντως μπορεί να χαρακτηριστεί «από το πάνω ράφι» ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, εξετάζεται ο Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ!

Μέσο με όνομα και βιογραφικό που πείθει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά εξετάζει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ της Χέρτα.

Ο 25χρονος Αργεντινός (που αγωνίζεται κυρίως ως «εξάρι») έχει όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι», δηλαδή ένταση στο παιχνίδι του και ικανότητα να προωθήσει την μπάλα.

 

Ξεκίνησε από την Εστουδιάντες (49 συμμετοχές) και από ‘κει πήρε μεταγραφή έναντι 6 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 στη Στουτγάρδη.

 

Αφού κατέγραψε 74 παρουσίες με τη γερμανική ομάδα στην Bundesliga (με 1 γκολ, 2 ασίστ και 23 κίτρινες κάρτες), η Χέρτα δαπάνησε 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Γενάρη του 2020.

Έκτοτε έχει κάνει 40 συμμετοχές με τη φανέλα της (οι 18 φέτος), αλλά φαίνεται ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης για τον δανεισμό του (με μια οψιόν αγοράς βέβαια που θα φτάνει σε αρκετά μεγάλο ύψος).

Πάντως από την ΑΕΚ διαψεύδεται ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα και αναφέρεται ότι ο Ασκασόμπαρ δεν έχει απασχολήσει και δεν έχει εξεταστεί καν ως περίπτωση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags