Facebook Pixel Βάγκνερ Λοβ: Πονοκέφαλος σε ΠΑΟΚ - Πήρε πολύ γνωστό επιθετικό η Μίντιλαντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά (vid)
| 2022-01-20 18:48:00

Πονοκέφαλος σε ΠΑΟΚ - Πήρε πολύ γνωστό επιθετικό η Μίντιλαντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά (vid)

Sportdog Team
Πονοκέφαλος σε ΠΑΟΚ - Πήρε πολύ γνωστό επιθετικό η Μίντιλαντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά (vid)

Οι Δανοί φαίνεται ότι είναι αρκετά ενεργοί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την Πέμπτη (20/1) ανακοίνωσαν έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Βάγκνερ Λοβ: Θέμα ωρών ήταν και η επίσημη συμφωνία μεταξύ της Μίντιλαντ και του Βραζιλιάνου επιθετικού, με τους Δανούς την Πέμπτη (20/1) να ανακοινώνουν την απόκτησή του για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

«Ψάχναμε να βρούμε την ευκαιρία για να πάρουμε τον Βάγκνερ Λοβ χρόνια πριν αλλά δεν ήταν εφικτό να προχωρήσει... Το φθινόπωρο, συνεχίσαμε τις συζητήσεις και καταλήξαμε σε συμφωνία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σβεντ Γκράβερσεν.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο Βάγκνερ Λοβ έχει πλέον κλείσει τα 37 του χρόνια και αγωνιζόταν στο Καζακστάν με την φανέλα της Καϊράτ Αλμάτι, καταγράφοντας 27 γκολ και 20 ασίστ σε 57 ματς, ενώ πλέον θα βρεθεί εκ νέου στο δρόμο του ΠΑΟΚ δεδομένου πως εκκρεμούν οι αναμετρήσεις για το Conference League, μετά την πρώτη συνάντηση όταν ανήκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags