Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Ο Λουτσέσκου να κοιτά την ομάδα του - Πολύ μεγαλύτερη η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ - Φτάνει με Μάνταλο"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 20:30:00

"Ο Λουτσέσκου να κοιτά την ομάδα του - Πολύ μεγαλύτερη η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ - Φτάνει με Μάνταλο"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ο Λουτσέσκου να κοιτά την ομάδα του - Πολύ μεγαλύτερη η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ - Φτάνει με Μάνταλο"!

Οι δύο μεταγραφές που άργησαν και η διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό! Λάβρος Τάκης Καραγκιοζόπουλος στο Sportdog για τη δήλωση του Ρουμάνου περί μικρής ομάδας. Τί είπε για ρεβάνς και μεταγραφές.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Την άποψη, ότι ο Λουτσέσκου έπρεπε να κοιτά τη δικιά του ομάδα και πως η ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης μίλησε στο Sportdog και απάντησε στα λεγόμενα του Ρουμάνου μετά τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα.

«Η ΑΕΚ είχε σχέδιο και μπήκε να πάρει αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες έχουν μία τακτική και η Ένωση προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις», τόνισε ο παλιός άσος των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της κατάκτησης του τίτλου του 1989. Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης δήλωσε εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση του Γέβτιτς, σχολίασε την απουσία του Μάνταλου και τόνισε, ότι έπρεπε να έχουν γίνει ήδη μεταγραφές. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πώς σας φάνηκε η ΑΕΚ στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου;

«Είδα μία ομάδα που ήθελε να πάρει αποτέλεσμα. Ήθελε να μη δεχτεί γκολ, γιατί αυτό μετρά στα ματς Κυπέλλου. Επίσης παρατήρησα, ότι βασίστηκε πολύ στις αντεπιθέσεις. Εντυπωσιάστηκα με τον Γέβτιτς. Μου έδωσε δείγματα πολύ καλού παίκτη και απορώ γιατί δεν παίζει. Η ΑΕΚ είχε σχέδιο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπε ο Λουτσέσκου, ότι έπαιξε σαν μικρή ομάδα».

Πώς σχολιάζετε τη συγκεκριμένη δήλωση του Ρουμάνου μετά το παιχνίδι;

«Οι ομάδες έχουν μία τακτική. Η τακτική της ΑΕΚ ήταν να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Νομίζω, ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου μπορεί να κάνει κριτική μόνο για την ομάδα του. Έτσι κάνουν οι σωστοί, επαγγελματίες, προπονητές. Ο καθένας κοιτά την ομάδα του».

Συμφωνείτε με την άποψη, ότι ο Πασχαλάκης έσωσε τον ΠΑΟΚ από ήττα;

«Ακριβώς! Επομένως κάποιος δημοσιογράφος έπρεπε να πει στον κ. Λουτσέσκου, “μα τί λέτε κύριε; Έπαιξε η ΑΕΚ σαν μικρή ομάδα και έκανε 5 ευκαιρίες και εσείς δεν κάνατε καμία”. Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα μας είναι η ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη μπήκε, έπαιξε και πήρε αποτέλεσμα».

Η απουσία του Μάνταλου από το σχήμα παραξένευσε;

«Γίνεται πάντα πολύ μεγάλο θέμα με τον Μάνταλο, αν θα παίζει ή δεν θα παίζει. Ο προπονητής σε κάθε ματς να επιλέγει τους 11 και τις αλλαγές για το εκάστοτε παιχνίδι. Το ότι δεν έπαιξε ο Μάνταλος δεν λέει κάτι. Είναι παίκτης της ΑΕΚ και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε. Οπότε δεν πρέπει να τον συνδέουμε, πάντα με κάτι αρνητικό. Η επιλογή του Γέβτιτς ήταν πολύ καλή. Του βγήκε του Γιαννίκη. Ο Ελβετός έκανε τις πάσες για να γίνει το γκολ, το οποίο δεν ήρθε, ενώ ακυρώθηκε τέρμα ως οφσάιντ, μία φάση που ήταν οριακή».

Το γκολ που έχασε ο Γέβτιτς θα μπορούσαμε να χαρακτηριστεί και “άχαστο”;

«Έχετε δίκιο. Είναι κάποια πράγματα όμως που δεν μπορείς να τα έχεις όλα μαζί».

Η εκτίμηση για τη ρεβάνς;

«Ελπίζω η ΑΕΚ να είναι πολύ καλύτερη για να πετύχει τα γκολ που θα της δώσουν την πρόκριση».

Πλησιάζουμε προς το τέλος Ιανουαρίου και η ΑΕΚ δεν έχει κάνει μεταγραφές. Ποιά είναι η γνώμη σας;

«Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι λαχεία. Δεν ξέρω τί ψάχνουν τόσο καιρό οι υπεύθυνοι. Εν πάσει περιπτώση έπρεπε ήδη να φέρουν παίκτη. Ενημερώνομαι, ότι υπάρχει αναζήτηση για αμυντικό χαφ και ακραίο μπακ. Αυτοί έπρεπε να ήταν ήδη στην ομάδα. Γιατί τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σοβαρά. Αν είχαμε 2-3 παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που πονάμε, θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά στον Ολυμπιακό, βαθμολογικά. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν γρήγορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γέφτιτς εξέθεσε κόουτς και... Μάνταλο - "Στόχος" Λουτσέσκου ο Γιαννίκης - Νέα επίσκεψη Μελισσανίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags