Facebook Pixel ΑΕΚ - Νορντίν Άμραμπατ: Δεύτερη "εκπληκτική" πρόταση για Άμραμπατ από τη Σουδική Αραβία - Αγωνία στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 10:27:00

Δεύτερη "εκπληκτική" πρόταση για Άμραμπατ από τη Σουδική Αραβία - Αγωνία στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Δεύτερη "εκπληκτική" πρόταση για Άμραμπατ από τη Σουδική Αραβία - Αγωνία στην ΑΕΚ

Ο Μαροκινός άσος δέχεται τρομερές πιέσεις από τη Σαουδική Αραβία, αφού και δεύτερη ομάδα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει τώρα. Ποια φέρεται να είναι η απόφαση του παίκτη...
 

Νέα δημοσιεύματα χθες στη Σαουδική Αραβία αποκάλυπταν και ενδιαφέρον και δεύτερης ομάδας της Pro League της χώρας για τον Νορντίν Άμραμπατ. Αυτή τη φορά πρόκειται για την Άμπα, σύλλογος που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Μετά την Αλ Αχλί, λοιπόν, οι Σαουδάραβες έγραψαν και για την Άμπα, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση του Μαροκινού της Ένωσης. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Άμραμπατ ευχαρίστησε το κλαμπ για το ενδιαφέρον του, αλλά απέρριψε την προσφορά του, λέγοντας «δεν σκοπεύω να επιστρέψω στη Σαουδική Λίγκα την τρέχουσα περίοδο». Η συγκεκριμένη προσφορά μάλιστα χαρακτηριζόταν χθες στα ΜΜΕ της χώρας ως «εκπληκτική»!

Αν πράγματι ο 34χρονος απάντησε ακριβώς κατά αυτόν τον τρόπο, όπως τον μετέφεραν δηλαδή τα χθεσινά ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, τότε το πιθανότερο είναι πως έχουμε λήξει συναγερμού και σχετικά με την Αλ Αχλί.

Αν ο Νόρντιν δεν θέλει να γυρίσει τώρα στη Σαουδική Αραβία, όπως φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Άμπα, τότε αυτό λογικά σημαίνει ότι δεν θέλει να το κάνει γενικά, για οποιονδήποτε σύλλογο της χώρας. Αλλά αυτό απομένει να το διαπιστώσουμε καθώς άλλα ρεπορτάζ χθες στη Σαουδική Αραβία έγραφαν ξανά περί «μαροκινής βόμβας με Άμραμπατ για την Αλ Αχλί»…

Σε κάθε περίπτωση, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αποδεικνύεται πως παραμένει «καυτό» όνομα στο Σαουδαραβικό ποδόσφαιρο και υπάρχει αγωνία για να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες μέρες, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει αν ξαφνικά... σκάσιε μία τεράστια πρόταση.

Θυμίζουμε πως με την ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023 και συνεπώς για να φύγει, θα πρέπει να πληρωθεί και η ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags