Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτός είναι ο αντι-Σφιντέρσκι - Έρχεται κι άλλη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - Φτιάχνει κλίμα ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 13:01:00

"Αυτός είναι ο αντι-Σφιντέρσκι - Έρχεται κι άλλη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - Φτιάχνει κλίμα ο Λουτσέσκου"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αυτός είναι ο αντι-Σφιντέρσκι - Έρχεται κι άλλη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - Φτιάχνει κλίμα ο Λουτσέσκου"

Ο... μάγκας μάνατζερ, οι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ και η νέα πώληση στην Τούμπα. Ο Αντώνης Τσακαλέας σχολιάζει στο Sportdog την εικόνα των Θεσσαλονικιών με την Ένωση στο Κύπελλο και μιλάει για τον αντικαταστάτη του Σβιντέρσκι.
 

Την άποψη, ότι ο ΠΑΟΚ καλύτερα να κινηθεί για επιθετικό το καλοκαίρι, παρότι η απώλεια του Σβιντέρσκι θα είναι αισθητή, εξέφρασε ο Αντώνης Τσακαλέας. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στο Sportdog για την εμφάνιση των ασπρόμαυρων εναντίον της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Στάθηκε στον παράγοντα Πασχαλάκη, ο οποίος έκρινε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων, σχολίασε την υποτιμητική δήλωση Λουτσέσκου για την Ένωση, έδωσε εκτίμηση για τη ρεβάνς και άνοιξε τα χαρτιά του για το Paok Today, το οποίο μεγαλώνει και κερδίζει πολύ κόσμο.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:
 

Πώς σου φάνηκε η εικόνα του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ;

«Η εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο μέσος όρος του την φετινή σεζόν. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει αλλά δεν το έκανε διότι είχε σε κακή μέρα τον Ζίβκοβιτς και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δεχθεί γκολ αλλά αυτό δεν έγινε διότι είχε σε καλή μέρα τον Πασχαλάκη. Και φέτος έχει συμβεί αρκετές φορές το αντίστροφο, και ο ΠΑΟΚ δεν είχε νικήσει. Το ματς είχε την ιδιαιτερότητα του θεσμού και αυτό φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να δεχθεί το εκτός έδρας γκολ, που καταργήθηκε στην Ευρώπη αλλά η ΕΠΟ το διατήρησε (γιατί έτσι). Ο Λουτσέσκου πείραξε δυο σταθερές που προέκυψαν στα τελευταία παιχνίδια. Άφησε εκτός τον Μιχαηλίδη που κάνει παιχνίδι από την άμυνα και τον Τσιγγάρα που παίζει και για τον Κούρτιτς. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε αρκετή πίεση, έβγαλε φάσεις μόνο όταν κινήθηκε γρήγορα, κάτι που έγινε λίγες φορές».


Γιατί δεν μπήκε το γκολ;

«Το ματς είχε φάσεις για γκολ. Δεν ήταν σαν το 0-0 του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Η ΑΕΚ έβαλε γκολ το οποίο ακυρώθηκε δυο φορές. Και VAR να μην υπήρχε, το ακύρωσε ο βοηθός».

 

Συμφωνείς με τη δήλωση Λουτσέσκου περί μικρής ΑΕΚ; Τί κρύβεται επικοινωνιακά πίσω από την τοποθέτηση του Ρουμάνου;

«Έτσι πήρε νταμπλ ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ. Δημιουργώντας κλίμα. Το καλοκαίρι του 2018, στήριξε όλη του την προσπάθεια δεσίματος των αποδυτηρίων στην εκδίκηση. Αυτό ήταν το καύσιμο του. Αυτό ξέρει να κάνει, αυτό έκανε».

Ποιά εκτίμηση έχεις για τη ρεβάνς;

«Θα έχει τζερτζελέ. Ένταση, καρτούλες, έξαλλους πανηγυρισμούς. Βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε... »

 

Χρειάζεται παίκτη ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση Σφιντέρσκι;

«Ο μάνατζερ του Σφιντέρσκι είναι μεγάλη αλεπού. Του βγάζω το καπέλο. Την προμήθεια που θα πάρει, την αξίζει 100% και δεν το λέω ειρωνικά ούτε υπονοώ ότι θα πάρει περισσότερα από όσα δικαιούται. Αλλά τη μεταγραφή του Σφιντέρσκι την δούλεψε. Είδε ότι στην ομάδα που μπαίνει φέτος στο MLS και φτιάχνεται από το μηδέν υπάρχει ήδη ένας Πολωνός και τους πούλησε τον επιθετικό της εθνικής ομάδας της χώρας πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Και φέρνει στον ΠΑΟΚ 5.000.000 Ευρώ. Και ο ΠΑΟΚ ήξερε πως κάτι τέτοιο μπορεί να έρθει. Και οι ασπρόμαυροι κλήθηκαν να πάρουν μια απόφαση. Τι κάνουμε; Θα πάρουμε φορ τέλος Ιανουαρίου; ή θα πάμε με Άκπομ – Τσόλακ μέχρι να γυρίσει ο Ολιβέϊρα; Αντιλαμβάνομαι ότι σκέφτονται το δεύτερο. Ο Σφιντέρσκι είναι απώλεια. Και δεδομένο πως την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει φορ υπό πίεση, πήρε τον Τσόλακ, θα σου πω οτι χρειάζεται αλλά καλύτερα, ας το πάει για καλοκαίρι».


Έκανες μία διφορούμενη ανάρτηση στο Twitter μετά την είδηση για την αποχώρηση του Πολωνού! Θα φύγουν και άλλοι από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο;

«Ο Σφιντέρσκι, φεύγοντας, δεν θα κλείσει την πόρτα. Όλο και κάποιος άλλος θα ακολουθήσει…»


Τί εστί Paok Today και ποιός είναι ο στόχος σας;

«Το PAOK Today είναι ένα vlog που έρχεται στο youtube και το spotify από εμένα και τον Νίκο Τοσκίτση, που αποφασίσαμε να μοιραστούμε όλα όσα συζητάμε καθημερινά στο μέσετζερ. Βάζουμε κάτω την επικαιρότητα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, τα όσα μαθαίνουμε, τα όσα σκεφτόμαστε και τα παρουσιάζουμε με τον δικό μας τρόπο. Είμαστε και δυο διαφορετικοί τύποι, και κάπως έτσι δένει το γλυκό. Όπως λένε και οι θεατράνθρωποι, περνάμε καλά στα καμαρίνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω...».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάει 20 εκατ. plus Σαλάι με κέρδος 1000% και...τα χώνει για Μιχαηλίδη-Το παίρνει πάνω του ο Μπότο



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags