Facebook Pixel ΕΠΟ: Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση Τσουμάνη και Άρη - Αυτό αποφασίστηκε
| 2022-01-21 17:58:00

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση Τσουμάνη και Άρη - Αυτό αποφασίστηκε

Sportdog Team
Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση Τσουμάνη και Άρη - Αυτό αποφασίστηκε

Οι συγγενείς του άτυχου ποδοσφαιριστή πριν λίγο καιρό είχαν αποφασίσει να πάνε τη υπόθεση στην ΕΠΟ με την Ομοσπονδία να ορίζει πότε θα εκδικαστεί το συγκεκριμένο θέμα από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

ΕΠΟ: Στα δικαστήρια της Ομοσπονδίας είχαν προσφύγει οι συγγενείς του Νίκου Τσουμάνη μετά την αθέτηση από πλευράς Άρη για την καταβολή των 30.000 ευρώ που χρώσταγε η ΠΑΕ στον παίκτη, με την υπόθεση να εκδικάζεται την προσεχή Τρίτη (25/1) με τους ανθρώπους του ποδοσφαιριστή να έχουν ζητήσει την αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε αγώνα που ο Άρης δεν προχωράει στην πληρωμή της οφειλής προς τον αυτόχειρα ποδοσφαιριστή, καθώς όπως σημειώνει, η σημερινή ΠΑΕ αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης. 

"Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ κατά της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ

Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ κατά της ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ

Αίτηση ενεργοποίησης ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΛΥΚΟΥ κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗ κατά της ΠΑΕ Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970

Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ κατά της ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ

Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΜΠΕΡΗ κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00

Εξ αναβολής

1. Έφεση της Αικατερίνης-Μαρίας Ιωάννου, αθλήτριας ποδοσφαίρου γυναικών, δια των εχόντων την γονική μέριμνα της Ευάγγελου Ιωάννου και Νίκης Ίσκου κατά του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία «ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» για την ακύρωση εξαφάνιση της υπ’ αριθμ. 674/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (ΕΙΠ/ΕΠΟ). 25/1/2022

2. Αίτηση επιβολής ποινών του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΗΛΙΑΔΗ κατά της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ».                      

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΗΛΙΑΔΗ  κατά της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ».

3. Έφεση της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή HERMAN NΙCOLAS DA CAMPO και της υπ’ αριθμ. 435/2021 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Κανονικό

1. Αίτηση επιβολής ποινών των Λεωνίδα Τσουμάνη, Σταματίας Καψάλη και Γρηγορίου Τσουμάνη, νόμιμων κληρονόμων του Νικολάου Τσουμάνη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags