Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέο σενάριο για μεγάλο όνομα στον ΠΑΟΚ - Παικταράς των 8 εκατομμυρίων - Πρώην της Τότεναμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 17:03:00

Νέο σενάριο για μεγάλο όνομα στον ΠΑΟΚ - Παικταράς των 8 εκατομμυρίων - Πρώην της Τότεναμ!

Sportdog Team
Νέο σενάριο για μεγάλο όνομα στον ΠΑΟΚ - Παικταράς των 8 εκατομμυρίων - Πρώην της Τότεναμ!

Σε ηλικία 23 ετών έχει περάσει από το αγγλικό πρωτάθλημα με την Τότεναμ, ανήκει στην Μπενφίκα και η τωρινή του χρηματιστηριακή αξία αποτιμάται στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ζέντσον Φερνάντες.

Πρόκειται για 23χρονο μέσο που ανήκει στη Μπενφίκα και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι, ενώ στο παρελθόν είχε θεωρηθεί τεράστιο ταλέντα, αναγκάζοντας την Τότεναμ να τον αποκτήσει.

Η πορεία του Φερνάντες δείχνει να έχει πτωτική τις τελευταίες σεζόν, αλλά παρ' όλα αυτά η αξία του εξακολουθεί να αποτιμάται στα 8.000.000 από την ιστοσελίδα transfermarkt.

O 23χρονος μέσος βρίσκεται στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση της Μπενφίκα και στην Πορτογαλία συνδέουν την περίπτωσή του με τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας της παρουσίας του Ζοσέ Μπότο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με δεδομένο ότι γνωρίζει άριστα την αγορά της Ιβηρικής.

Στον Δικέφαλο υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για την απόκτηση κεντρικού χαφ, την ώρα που φαίνεται πως υπάρχουν δυσκολίες για την περίπτωση του Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε, αφού διαφωνεί με την πώληση ο προπονητής της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags