Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δημοσίευμα βόμβα στον Ολυμπιακό - Πρόταση 8 εκατομμυρίων για ξένο παίκτη - Δεν είναι ο Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 18:12:00

Δημοσίευμα βόμβα στον Ολυμπιακό - Πρόταση 8 εκατομμυρίων για ξένο παίκτη - Δεν είναι ο Καμαρά

Sportdog Team
Δημοσίευμα βόμβα στον Ολυμπιακό - Πρόταση 8 εκατομμυρίων για ξένο παίκτη - Δεν είναι ο Καμαρά

Νέα δεδομένα στις μεταγραφές των Ερυθρολεύκων βάζει ρεπορτάζ από το εξωτερικό που αναφέρει πως μεγάλος σύλλογος προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει παίκτη της ομάδας και μάλιστα άμεσα.

Παπέ Σισέ: Νέο δημοσίευμα από την Αγγλία σχετικά με τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού με την Sun, συγκεκριμένα να αναφέρει πως η Νιούκαστλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ερυθρόλευκους ύψους 7 εκατ. λιρών, περίπου 8,3 εκατ. ευρώ, για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Νησί τονίζεται πως οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να μπουν σφήνα ανάμεσα στις άλλες ομάδες της Premier League και να πάρουν τον Σενεγαλέζο, με τις όπως η Άρσεναλ, η Έβερτον, η Λέστερ και η Λίβερπουλ να αναφέρονται σαν ομάδες που ενδιαφέρονταν, έχοντας μάλιστα και τα ζεστά... χρήματα που διαθέτει η νέα διοίκηση.

Η Sun τονίζει ότι οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου παρακολουθούν καιρό τον Παπέ Σισέ και πως αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους αφού τον παρακολούθησαν και με την Εθνική Σενεγάλης στο Κόπα Άφρικα που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα του Καμερούν, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ρνηθεί προτάσεις για τον Σενεγαλέζο- θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση και πως δύσκολα θα τον αποχωριστεί για λιγότερα από 12 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags