Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ – Κίνηση ματ από Σαββίδη – Πότε φεύγει από την Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 19:08:00

Ανατροπή με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ – Κίνηση ματ από Σαββίδη – Πότε φεύγει από την Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ – Κίνηση ματ από Σαββίδη – Πότε φεύγει από την Τούμπα

Στον Δικέφαλο εξετάζουν δύο σχέδια και είναι έτοιμοι για τη μετακόμιση! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στη Νέα Τούμπα, το plan b που... έπεσε στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και την... εντολή του Ιβάν που έτρεξε τις εξελίξεις. Άγνωστο όμως παραμένει πού θα παίζει του χρόνου!

Νέα Τούμπα στη θέση τής παλιάς Τούμπας είναι το πλάνο που προκρίνεται στον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα, αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με το Προεδρικό Διάταγμα του νέου γηπέδου. Δηλαδή να γκρεμίζουν μια κερκίδα και να χτίζουν σταδιακά στη θέση της μια καινούργια κ.ο.κ.

Αυτό είναι το σενάριο που έχει κυριαρχήσει το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο, αυτό συζητιέται έντονα στη συμπρωτεύουσα, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός για την έκδοση του ΠΔ ήταν τον Μάη του 2020 και τώρα, αρχές του 2022, ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη.

Αυτά είναι τα δεδομένα αλλά και όσα ακούγονται έντονα στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες. Πάμε, τώρα, στο πραγματικό ρεπορτάζ: Το σχέδιο να δημιουργηθεί η Νέα Τούμπα με το να γκρεμίζεται και να ανοικοδομείται κερκίδα-κερκίδα της παλιάς, ήταν το plan b του συλλόγου. Αλλά, πια, έχει εγκαταλειφθεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει λάβει όλες τις σχετικές διαβεβαιώσεις ότι στις αρχές τού 2022 το ΠΔ για το χωρικό σχέδιο θα εκδοθεί. Άρα μετά ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει οικοδομικές άδειες.

Κάτι που σημαίνει ότι έστω και με σημαντική χρονική καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, ο Δικέφαλος θα μπορέσει να τρέξει τις εξελίξεις γύρω από το γήπεδο. Και μάλιστα σωστά, δομικά, όπως χρειάζεται να γίνει.

Να πούμε κάτι ακόμα; Αν προχωρήσουν όλα καλά, ο Δικέφαλος θα πρέπει να αφήσει το γήπεδο της Τούμπας μετά τη λήξη τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και να πάει στη νέα του έδρα, μέχρι να φτιαχτεί η Νέα Τούμπα. Κι εδώ είναι ένα ζήτημα που επίσης έχει απασχολήσει πολύ, δεδομένου ότι δεν φαίνεται ότι υπάρχουν εξελίξεις με τον Καυταντζόγλειο.

Ο κύριος Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, σχολίασε σε δηλώσεις του ότι ο Δικέφαλος θα πάει στο Καυταντζόγλειο. Μόνο που στον σύλλογο δεν δίνουν τόσο μεγάλη βαρύτητα σε αυτές τις δηλώσεις και περιμένουν στις αρχές της χρονιάς την πρόταση που θα υπάρξει από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού, για να δουν πού θα μεταφερθεί η ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτός είναι ο αντι-Σφιντέρσκι - Έρχεται κι άλλη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - Φτιάχνει κλίμα ο Λουτσέσκου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags