Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του για Σφιντέρσκι ο Λουτσέσκου - Για αυτό είπε το ΟΚ - Ετοιμάζει εκπλήξεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 23:34:00

Το πήρε πάνω του για Σφιντέρσκι ο Λουτσέσκου - Για αυτό είπε το ΟΚ - Ετοιμάζει εκπλήξεις

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του για Σφιντέρσκι ο Λουτσέσκου - Για αυτό είπε το ΟΚ - Ετοιμάζει εκπλήξεις

Ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ότι ο ΠΑΟΚ θα καλούταν να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τους φορ της ομάδας από την στιγμή που επέστρεψε στο ρόστερ ο Αντόνιο Τσόλακ.

ΠΑΟΚ: Ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ότι ο ΠΑΟΚ θα καλούταν να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τους φορ της ομάδας από την στιγμή που επέστρεψε στο ρόστερ ο Αντόνιο Τσόλακ. Για τον Κροάτη ούτε από την Μάλμε, ούτε από άλλη ομάδα, ήρθε δελεαστική πρόταση με αποτέλεσμα να αρχίσουν στην Τούμπα να βλέπουν την αγωνιστική αξιοποίησή του. 

Ωστόσο, με δεδομένη την παρουσία του Ακπομ μέχρι το καλοκαίρι, την παρουσία του Κούτσια στο ρόστερ και το γεγονός ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, δημιουργούταν υπεραριθμία. Το σενάριο πώλησης του Σφιντέρσκι ήρθε ξανά στο προσκήνιο, παρότι το καλοκαίρι με την ανανέωση είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ωστόσο, τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν ο Λουτσέσκου έθετε θέμα παραμονής του Πολωνού.

Όταν, λοιπόν, έγινε σχετική κουβέντα στα γραφεία της Τούμπας, από Μπότο και διοίκηση ζητήθηκε η άποψη του Λουτσέσκου και η τοποθέτησή του ήταν καταλυτική για την συνέχεια: “Αν είναι να πουληθεί κάποιος από τους Τσόλακ και Σφιντέρσκι, ας είναι ο Κάρολ”. Αυτό ήταν το πράσινο φως για τα όσα ακολούθησαν, καθώς τότε άρχισε ο ΠΑΟΚ να βλέπει σοβαρά την πρόταση της Σάρλοτ που έφερε ο ατζέντης του Σφιντέρσκιμ, με αποτέλεσμα την οριστική συμφωνία πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Γιατί ποντάρει στον Τσόλακ ο Λουτσέσκου

Εδώ και μέρες η “Μ” και το Metrosport.gr, είχε αποκαλύψει ότι ο Τσόλακ έκανε γκελ στον Λουτσέσκου, καθώς στον Ρουμάνο τεχνικό αρέσει ο τρόπος που κινείται μέσα στην περιοχή ο Κροάτης. Παρακολουθούσε και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα στην Μάλμε (πετύχαινε ένα γκολ ανά δύο ματς, συγκεκριμένα είχε 19 γκολ σε 40 ματς) και σε συνδυασμό ότι δεν έβλεπε πρόοδο σε αυτόν τον τομέα από τον Σφιντέρσκι, έστειλε το μήνυμα στην διοίκηση. 

Από τον Πολωνό δεν είχε κανένα άλλο παράπονο για την αγωνιστική παρουσία του, αλλά είναι δεδομένο ότι θέλει έναν φορ να σκοράρει περισσότερο και αυτό είναι που θα ψάξει με την δεύτερη ευκαιρία στον Τσόλακ.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags