Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φουλάρει και για εξτρέμ μετά τον Σοάρες - Ποιο όνομα ακούγεται - Η λίστα του Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 14:01:00

Φουλάρει και για εξτρέμ μετά τον Σοάρες ο ΠΑΟΚ - Ποιο όνομα ακούγεται - Η λίστα του Μπότο

Sportdog Team
Φουλάρει και για εξτρέμ μετά τον Σοάρες ο ΠΑΟΚ - Ποιο όνομα ακούγεται - Η λίστα του Μπότο

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκληρώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σοάρες και... χαράζει πορεία για την απόκτηση και ενός εξτρέμ, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει διάφορα ονόματα στην λίστα του.

ΠΑΟΚ: Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ τη δεύτερη μεταγραφή του στην τρέχουσα περιόδο. Μετά τον Σάστρε που μάλιστα σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα στο ματς απέναντι στον ΝΠΣ, παίκτης του Δικεφάλου θα πρέπει να θεωρείται και ο Φελίπε Σοάρες. 

Ο Μπότο ήρθε σε συμφωνία με τον σκληρό όπως αποδείχθηκε διαπραγματευτή, πρόεδρο της Μορεϊρένσε, Βίτορ Μαγκαλιάες. Ο αθλητικός διεθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κατάφερε να ρίξει τις απαιτήσεις του προέδρου κάτω από τα 3 εκατομμύρια, σε ένα ποσό που βρίσκεται περίπου στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει σύντομα στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο, καθώς μένει να καθοριστούν κάποιες λεπτομέρειες όπως το ακριβές ποσοστό μεταπώλησης που πιθανό θα είναι στο 15%. 

Όπως σημείωσε χθες η "Metrosport", καταλυτικό ρόλο στο να επιτευχθεί συμφωνία έπαιξε η επιμονή του παίκτη, που ήθελε σαν τρελός την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και πίεσε την Πορτογαλική ομάδα και τον Μαγκαλιάες ειδικότερα να πει το «ναι» στη μεταγραφή. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τον ΠΑΟΚ με απολαβές που θα αρχίζουν από τις 500.000 ευρώ ετησίως και θα ανεβαίνουν κλιμακωτά.

Πλέον αυτό που ακολουθεί ως επόμενη μεταγραφική κίνηση είναι ο εξτρέμ. Πρώτος στη λίστα είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας αλλά όχι σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες. 

Το όνομα του μπορεί να μην έχει διαρρεύσει ακόμη αλλά είναι ψηλά στη λίστα του Μπότο που όμως έχει και εναλλακτικές. Και παράλληλα με τη συμφωνία για την ανανέωση του Ινγκασον ο Μπότο τρέχει και αυτό το θέμα του εξτρέμ. Αλλωστε πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αφού απομένει μια εβδομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags