Facebook Pixel La Liga: Πολύ σκληρή για να πεθάνει - Σώθηκε από κάζο με δύο γκολ μετά το 80’ η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 20:45:00

Πολύ σκληρή για να πεθάνει - Σώθηκε από κάζο με δύο γκολ μετά το 80’ η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πολύ σκληρή για να πεθάνει - Σώθηκε από κάζο με δύο γκολ μετά το 80’ η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι έχανε με 0-2 από την Έλτσε μέχρι το 82ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τρόπο να σώσει τον βαθμό (2-2) και να διατηρηθεί στο +4 από την Σεβίλλη.

La Liga: Στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης στο Μαρτίνεθ Βαλέρο, η γενναία Έλτσε πήγε το ματς στην παράταση, εκεί άνοιξε το σκορ στο 103ο λεπτό, όμως δύο γκολ από τους ξεχασμένους Ίσκο και Αζάρ έστειλαν την βασίλισσα in extremis στον επόμενο γύρο.

Αυτή τη φορά, η Έλτσε πληγώθηκε με ακόμα πιο ακραίο τρόπο. Μέχρι το 82ο λεπτό ζούσε το όνειρο, αφού κέρδιζε με 0-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κι όλα έδειχναν να της πηγαίνουν δεξιά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχασε το πρώτο πέναλτι με την φανέλα της βασίλισσας (33’), με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού αποχώρησε με μυϊκές ενοχλήσεις, ο τερματοφύλακας Έντγκαρ Μπαντία έδειχνε ανίκητος, οι Μαδριλένοι άστοχοι, ενώ η Έλτσε σκόραρε με μπασκετική ευστοχία.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ πάγωσε το Μπερναμπέου (42’, 0-1), όμως εκεί που οι Μαδριλένοι τα χρειάστηκαν κανονικά ήταν όταν ο Μίγια έκανε το 0-2 σε καίριο σημείο (76’).

Οι περισσότερες ομάδες στον κόσμο θα πετούσαν λευκή σημαία, όχι όμως και η Ρεάλ Μαδρίτης. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μόντριτς έδωσε ελπίδες (82’) και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μία κεφαλιά του Έντερ Μιλιτάο έκανε το τελικό 2-2 που φέρνει την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξανά στο +4 από την Σεβίλλη που το Σάββατο γκέλαρε κι αυτή με το ίδιο σκορ εντός έδρας με την Θέλτα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags