Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Διαψεύδει" την ΑΕΚ - Τίποτα με Μάνταλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 22:55:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Διαψεύδει" την ΑΕΚ - Τίποτα με Μάνταλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Διαψεύδει" την ΑΕΚ - Τίποτα με Μάνταλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση και για τις δύο φάσεις πέναλτι από τα παιχνίδια των Δικεφάλων. Γιατί δικαιώνει τους Θεσσαλονικείς και γιατί διαφωνεί με την Ένωση ότι υπάρχει παράβαση στο μαρκάρισμα του Μάνταλου. Πάντως χαρακτήρισε λάθος το μη καταλογισμό κόκκινης στον Κουλούρη!

Super League: Όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής στην "Αθλητική Κυριακή".

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε διαιτητή και VAR για την υπόδειξη πέναλτι, από την οποία προήλθε το 1-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.

Όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση του 20ού λεπτού, από τη στιγμή που ο Φερνάντες βρήκε το δεξί πόδι του Μιτρίτσα, δεν έχει σημασία το αν η επαφή ήταν "ελαφριά" και σωστά δόθηκε το πέναλτι.

Ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση για τη διαιτησία "σήκωσε" το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τον ρέφερι Γκορτσίλα.

Αρχικά ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε ότι ορθώς μέτρησε το 1-0 της ΑΕΚ, αφού στην αρχή της φάσης η μπάλα βρήκε ψηλά στον ώμο και όχι στο χέρι του Γκαρσία.

Ο καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε διαιτητή και VAR για την απόφαση να μην καταλογίσουν πέναλτι υπέρ του Μάνταλου στο 29', παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. Όπως τόνισε, ο Ντένιτς ναι μεν κάνει τάκλιν αλλά στη συνέχεια μαζεύει το πόδι του και ο Μάνταλος πέφτει σκόπιμα πάνω του για να κερδίσει το πέναλτι, συνεπώς δεν υπάρχει παράβαση.

Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι ρέφερι και VAR έκαναν λάθος που δεν απέβαλαν με απευθείας κόκκινη τον Κουλούρη για σκόπιμο χτύπημα στο στήθος του Μάνταλου (45+2'), όμως έπραξαν σωστά που απέβαλαν τον Μουνίθ για μπουνιά στον Ρότα (65').

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνουν τα μάτια όταν κάνουν πέναλτι στην ΑΕΚ! Συγκρίνουν Κούρτιτς με Τζόλε - Πάρτι με Τζαβέλλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags