Facebook Pixel Sportdog.gr | Τζος Σάρτζεντ: Ο Αμερικανός που θέλει να χαλάσει το «ασανσέρ»
| 2022-01-25 04:33:00

Τζος Σάρτζεντ: Ο Αμερικανός που θέλει να χαλάσει το «ασανσέρ»

Sportdog Team
Τζος Σάρτζεντ: Ο Αμερικανός που θέλει να χαλάσει το «ασανσέρ»

Η «πεσμένη» Νόριτς βρίσκεται πια πάνω από την γραμμή σωτηρίας, έχοντας βρει τον ήρωά της στο πρόσωπο του γερμανοθρεμμένου Αμερικανού, Τζος Σάρτζεντ.

20 Φεβρουαρίου 2000. Η οικογένεια Σάρτζεντ φέρνει στον κόσμο τον μικρό Τζος. Μέχρι την ηλικία των τριών ετών είχε μάθει να κλοτσάει το «τόπι». Μέχρι την ηλικία των έξι ήταν έτοιμος να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Ο νεαρός από το Ο’Φάλον του Μιζούρι, 21 χρόνια μετά την γέννηση του, είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και μια από τις ελπίδες της Νόριτς για να παραμείνει -επιτέλους- στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με συνδιοργανωτές το Μεξικό, αλλά και τον Καναδά, οι τρεις έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές φουρνιές παικτών, φιλοδοξώντας να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Οι ΗΠΑ όμως είναι αυτές που έχουν «ρίξει» την περισσότεροι δουλειά στις υποδομές, έχοντας εξελίξει μια φουρνιά πρωτοκλασάτων παικτών που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο. Κρίστιαν Πούλισικ, Γιουνούς Μουσά, Ουέστον ΜακΚένι και Τίμοθι Γουεά είναι τα «παιδιά» που κλέβουν την παράσταση, με τους Αμερικάνους όμως να έχουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους και τον Τζος Σάρτζεντ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags