Facebook Pixel Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Αναβάλλεται η ρεβάνς για το Κύπελλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 13:54:00

Οριστικό: Αναβάλλεται η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση για το Κύπελλο

Sportdog Team
Οριστικό: Αναβάλλεται η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση για το Κύπελλο

Η κακοκαιρία δεν άφησε... ελπίδα στην ΕΠΟ, που αποφάσισε να αναβάλλει την αυριανή (25/1) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Οριστικά σε αναβολή οδηγείται ο αγώνας των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο (25/1) στην Καρδίτσα.

Η έντονη χιονόπτωση που πλήττει την Αθήνα, καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση της αποστολής του Παναθηναϊκού στη θεσσαλική πόλη, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα αναβληθεί και θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Την αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπής της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags