Facebook Pixel Εξελίξεις: Ξένος άσος "πάτησε" Ελλάδα και υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 17:59:00

Εξελίξεις: Ξένος άσος "πάτησε" Ελλάδα και υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Εξελίξεις: Ξένος άσος "πάτησε" Ελλάδα και υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή. Προ των πυλών η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή στην Τούμπα, μετά τον Σάστρε.

Ο Ζοάν Σάστρε έκανε την αρχή, και μάλιστα σκόραρε στο ντεμπύτο του, και ο Φιλίπε Σοάρες θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Ο Πορτογάλος μέσος προσγειώθηκε στην Αθήνα, παρά την κακοκαιρία, και αναμένετααι αύριο (Τρίτη 25/1) να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Ο 22χρονος χαφ ξεκίνησε από τη Λισαβόνα με ενδιάμεση στάση την Αθήνα και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, μεχει την τελευταία στιγμή ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα, δεν μπορεί όμως να πετάξει εκ νέου για Θεσσαλονίκη εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνοδεύεται από τον εκπρόσωπο του και αναμένεται σήμερα να διανυκτερεύσει στην Αθήνα, με την υπόθεση της επισημοποίησης της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ να μετατίθεται τα επόμενα 24ωρα, καιρού επιτρέποντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags